SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Calgary Flames – Buffalo Sabres: Sammuttaako Sabres Flamesin hehkun?
  • Toimitus

Calgary Flames – Buffalo Sabres: Sammuttaako Sabres Flamesin hehkun?

julkaistu: 16.01.2019 20:35

Scotiabank Saddledomessa lännen kärkijoukkue Calgary Flames saa vastaansa idän Wild Card-paikoista taistelevan yhdeksäntenä konferenssissaan tällä hetkellä olevan Buffalo Sabresin.

Viisi peräkkäistä ja seitsemän kahdeksasta ottelustaan voittaneelle Flamesille aamuyön ottelu on kotisarjan neljäs ja se kohtaa vielä ylihuomenna Scotiabank Saddledomessa Detroitin, kunnes piipahtaa taas reissussa.

Calgary murskasi edellisessä pelissään Arizonan 7-1. Ratkaisijoina olivat jo totuttuun tapaan sen ykkösnyrkin tehomiehet Johnny Gaudreau (1+1), Sean Monahan (1+1), Mark Giordano (2+1) sekä kakkosen laitureista Matthew Tkachuk (2+0) ja Arizonan eväät oli syöty.

Gaudreau on rohmunnut 13 pelissä 25 (11+14) pinnaa ja kolmikko Tkachuk 18 (9+9), Monahan 18 (6+12) ja Giordano 18 (6+12) pinnaa. Flames on kirjaimellisesti liekeissä näiden kiekkoniilojen mukana ja erityisesti kotiluolassaan sen peliesitykset ovat olleet epäinhimillisiä!

Sabresin vauhti on ollut hiipumaan päin hienon alkukauden jälkeen. Phil Housleyn suojatit ovat ottaneet takkiinsa kolmesti peräkkäin ja neljästi viidessä viime pelissä.

Toissailtana Sabres sai rumasti takkiinsa 2-7 Oilersin vieraana, vaikka maalilaukausten (43-25) valossa peliä veivätkin.

Sabresin ykköstykki, 30 maalia ampunut Jeff Skinner on jäänyt maaleitta kahdessa edellisessä pelissään. Rajapyykki rikkoutui entisessä kotiluolassa PNC Arenalla, missä Sabres otti kuitenkin nokkiinsa Hurricanesilta niukasti.

Calgary hävisi vuosi takaperin tammikuussa jatkoilla kotonaan Buffalolle voitettuaan sitä ennen seitsemän kertaa peräkkäin kotiluolassaan vieraansa.

Sabresista ei ole nykykunnossaan kaatamaan lännen kovinta jengiä, joka tuskin lähtee tähän otteluun takki auki ja akkuja säästellen.