SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Calgary Flames – Boston Bruins: Jatkuuko Bostonin lento vieraskentällä?
  • Johannes
    Romu

Calgary Flames – Boston Bruins: Jatkuuko Bostonin lento vieraskentällä?

julkaistu: 17.10.2018 14:58

Läntisessä konferensissa ja Tyynenmeren divisioonassa pelaava Calgary Flames saa vieraita idästä, kun Boston Bruins saapuu Scotiabank Saddledomeen.

Calgary Flames päätti kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen, mistä matkaan tarttui kaksi voittoa. Joukkue voitti kiertueen avausottelussa kantrikaupungin ylpeyden Nashville Predatorsin puhtaasti 0-3, mutta seuraavassa ottelussa joukkue otti tukkaan nuottipaidoilta maalein 5-3. Reissun viimeinen koitos käytiin Denverissä, mistä liekkipaidat hakivat kovan päänahkan, kukistettuaan Coloradon Johnny Gaudreaun jatkoaikamaalilla 2-3ja. Calgary on voittanut viidestä pelaamastaan ottelusta kolme, millä irtoaa Tyynenmeren divisioonan kolmostila ja koko läntisen konferenssin seitsemäs sija.

Boston Bruins aloittaa Calgarystä neljän ottelun mittaisen vieraskiertueen ja kohtaa matkan aikana Calgaryn lisäksi Oilersin, Canucksin ja Senatorsin. Joukkue pääsee hyvistä asemista kiertueelle, sillä joukkue on voittannut neljä edellistä ottelua. Viimeisimpänä Bostonin hyvän vireen sai tuntea nahoissaan Detroit Red Wings, joka jäi täysin jyrän alle TD Gardenissa maalein 8-2. Illan ehdoton ykköspyssy oli Bostonin David Pastrnak, joka viimeisteli hattutempun.

Viimeksi otimme viihdevetona Pastrnakin maalin ja Bostonin voiton päävihjeen kylkiäisinä kotiin, ja samaa cocktailia haemme uudestaan.

SCORECAST/WINCAST: Anytime Wincast  David Pastrnak maali + vierasvoitto @4.60

» pelaa kohdetta leovegasilla

Liekkipaidoilta puuttuu illan ottelusta puolustaja Travis Hamonic, ja ykkösentteri Sean Monahanin pelaaminen illan ottelussa on epävarmaa. Monahan kärsii alavartalovammasta. Toinen huolenaihe Flames –leirissä on hyökkääjä Mikael Backlund, jonka pelikunto myös ratkeaa lähempänä ottelua.

Joukkueet ottivat preseasonilla mittaa toisistaan kahdesti. Boston vei molemmat ottelut, joista toisen rankkareilla. Molemmilla oli käytännössä ykkösmiehistö otteluissa, mutta Boston pelasi ilman ykkösentteri Patrice Bergeronia. Bostonin ykköskenttä onkin herännyt Bergeronin tulon jälkeen vasta eloon, jolla on iso vaikutus joukkueen hyökkäys –ja alivoimapeliin. Reissun jälkeinen kotipeli tuo myös omat haasteensa Flamesille. Boston on yksinkertaisesti liian hyvässä vireessä, että kerrointa ei voi olla kokeilematta.

Bruce Cassidy on saanut piiskattua Bostonin lentoon, eikä joukkue  halua aloittaa vieraskiertuettaan tappiolla. Vieraskiertueen ensimmäinen peli on aina tärkeä, minkä takia uskon, että Boston on todella valmis otteluun.