SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Cagliari – Lazio: Verkot koetuksella Sardegna Arenalla?
  • Toimitus

Cagliari – Lazio: Verkot koetuksella Sardegna Arenalla?

julkaistu: 16.12.2019 13:58

Saapasmaan pääsarjan, Serie A:n yksi tämän kauden positiivisimmista yllättäjistä ja vahvasti europaikasta kiinnioleva, viidennellä sijalla oleva Cagliari saa vastaansa kolmantena olevan Lazion Sardegna Arenalla.

Rolando Maranin suojatit ovat pelanneet erittäin vahvasti nimenomaan kotiluolassaan, missä eivät ole aivan kauden alun kahden kotitappion (Brescia 0-1 ja Inter 1-2) jälkeen kertaakaan. Tuon jälkeen Cagliari on saalistanut kotonaan viisi voittoa ja yhden tasurin kuudessa viime kotipelissään, joista on voittanut viidesti peräkkäin. Joulukuun alun Coppa Italian voitto Sampdoriasta (2-1) mukaanlukien voittoja on vielä yksi enemmän.

”Rossoblun” ykköstykki on ollut kymmenellä uunillaan maalipörssin jaetulla kakkossijalla Interin Romelu Lukakun kanssa oleva brassi Joao Pedro, joka on heilutellut verkkoja viidesti neljässä peräkkäisessä ja seitsemän kertaa kuudessa Serie A-ottelussa! Interistä täksi kaudeksi Cagliariin siirtynyt Radja Nainggolan on osunut neljästi, joista kolme osumaa on syntynyt kolmessa ottelussa peräkkäin ennen viime kierroksen Sassuoloa vastaan pelattua vierastasuria (2-2).

Joao Pedro tekee maalin @2.85 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Simeone Inzaghin koutsaama Lazio sai varmasti tuulta purjeisiin kaadettuaan Juventuksen edellisessä kotipelissään 3-1 Stadio Olimpicolla viikko sitten. Tuo oli Lazion seitsemäs peräkkäinen voitto Serie A:ssa ja nimenomaan Bianconerin kaataminen, jos mikä antaa faneille uskoa, että se voi haastaa vielä kärkikaksikon Interin ja Juventuksen Scudettosta taisteltaessa.

Inzaghin suojatit kärsivät viime viikolla vierastappion Rennesiä (0-2) vastaan Eurooppa-liigan alkulohkon päätöskierroksella, missä pelasivat reservipitoisella rosterilla jatkopaikan jäätyä jo aiemmin saavuttamatta.

Serie A:n maalintekijätilastoa ylivoimaisesti 17 osumallaan johtava Ciro Immobile on jälleen sellaisessa tikissä, missä kaikki on mahdollista kehnohkon viime kauden jälkeen. Vaikka Immobile ei Bianconeria vastaan osunutkaan, on jälki ollut tasaisen tappavaa. Serie A:ssa maaleja syntyi ennen Juventus-peliä yhdeksässä peräkkäisessä ottelussa (13).

Ciro Immobile tekee maalin @1.80 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Ciro Immobile tekee vähintään 2 maalia @4.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Lazio ei ole hävinnyt Cagliarille kertaakaan kymmenessä edellisessä kohtaamisessa (8-2-0). Viisi aiempaa kohtaamista Sardegna Arenalla ovat olleet hiukan tasaisempia (3-2-0), mutta maalirikkaita yhtä maalitonta tasuria lukuunottamatta.

Tämän päivän Cagliari ei ole se sama Cagliari, mitä se esimerkiksi viime kaudella oli sarjapaikastaan taistellessaan. Vaikka Inzaghi miehistöineen tuskin aliarvioi isäntiä, voi se olla aivan varma, ettei pisteitä niin vain Sardegna Arenalta viedä mennessään ja Rossoblu todella taistelee ensi kauden europaikoista tosissaan.