×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
cadiaN voitti “yksi vastaan viisi” -tilanteen, Aleksib otti revanssin s1mpleä vastaan – lue täältä eilisen BLAST-tulokset
  • Juuso
    Syngelmä

julkaistu: 26.01.2023 18:15

Pelaajatcom näyttää BLAST Premier Spring Groups 2023 -turnauksen ottelut suorana Twitchissä.

Vitality eteni eilen heinäkuussa pelattaviin BLAST-kevään finaaleihin, kun Mathieu “ZywOo” Herbautin tähdittämä joukkue voitti tanskalaisjoukkue Heroicin karttavoitoin 2–1.

Toisessa kartassa, Vitalityn valitsemassa Nukessa nähtiin ilmiömäinen yksilösuoritus, kun Heroicin kapteeni, Casper “cadiaN” Møller, voitti “yksi vastaan viisi” -tilanteen.

C-lohkon alemman kaavion finaalissa kohtasivat Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas ja Natus Vincere. Joukkueet kohtasivat C-lohkon avauskierroksella, jolloin Natus Vincere oli parempi karttavoitoin 2–1.

Ottelu alkoi Natus Vinceren ryöstämällä avauskartan [Inferno] Ninjas in Pyjamasilta kierrosvoitoin 16–10. Toisen kartan vastustajiltaan ryösti puolestaan Ninjas in Pyjamas, kun Mirage päättyi ninjojen voittoon 16–7. Ratkaiseva kartta, Overpass, päättyi lopulta selkein numeroin Natus Vincerelle 16–5.

Natus Vincere etenee voitollaan tänään pelattavaan C-lohkon finaaliin G2 Esportsia vastaan. Ottelun panoksena on suora paikka BLAST-kevään finaaleihin heinäkuussa.

Ninjas in Pyjamas joutuu puolestaan Knockout Stagen ensimmäiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu tanskalaisjoukkue Astralis. Mikäli ninjat voittavat molemmat ottelunsa Knockout Stagella, etenevät he suoraan BLAST-kevään finaaleihin. Muutoin joukkue joutuu hakemaan vauhtia BLAST Premier Spring Showdown 2023 -turnauksesta 12.–16. huhtikuuta. Sijainti ei ole tiedossa.

Lähde: HLTV | Kuva: Heroic