SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
  • Toimitus

Burnley – Huddersfiels: Ei taida Terriersseillä vaan riittää.

julkaistu: 06.10.2018 13:42

23 Helmikuuta 1924 Turf Moorilla pelattiin FA Cupin kolmannen kierroksen ottelu Burnley – Huddersfield. Tätä ottelua oli katsomassa 54 775 katsojaa ja se on edelleen Turf Moorin katsojaennätys. Tänään ei varmasti samanlaisia katsojamääriä nähdä, koska stadionin kapasiteetti on nykyään 21 401 katsojaa. Kentän erikoisuus on 105X74 metrinen kenttä, joka on noin kuusi metriä leveämpi, kuin normaalit kentät. Tämä ei helpota tänään vierasjoukkueen bussin parkkeerammista.

Kotijoukkue lähtee otteluun mielestäni isona suosikkina. Burnleyn loukkaantumishuolet ovat helpottamassa ja joukkue onkin ottanut voiton kahdesta edellisestä ottelustaan ja tänään olisi erittäin hyvä mahdollisuuss kaapata kolmas voitto putkeen ja nostattaa joukkueen moraalia ja itseluottamusta huomattavasti. Toisaalta nämä ottelut on voitettava, jos meinaa kauden lopussa olla sarjan puolivälissä.

Vierasjoukkue Terriersin kimppuun on käyty tällä kaudella jo muutamaan kertaan ja on ollut huomattavissa, että allekirkoittanut, ei ole hirveän vakuuttunut joukkueen suoritustasosta, eikä se ole ollut mitehkään huono asia, koska Terrierssejä vastaan lyödyillä vedoilla ei vielä ole tarvinnut rahojaan hävitä. Onko se päivä tänään, niin siitä ei voi olla koskaan aivan varma. Terrierssejen toipilasosasto on aika suuri ja sen lisäksi puolustaja Kongolo on kokonaan sivussa ottelusta. Tämä ei tiedä hyvää jo valmiiksi todella kapealla miehistöllä painivalle vierasjoukkueella.

Kotijoukkueen kerroin on tänään aivan liikaa tähän otteluun viimeisen kahden kierroksen perusteella ja sen takia meidän vihjeemme on seuraava.