SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
  • Toimitus

Burnley – Bournemouth: Viime vuoden yllättäjät etsii avausvoittoaan.

julkaistu: 22.09.2018 16:04

Tänään Valioliigassa yksi mielenkiintoisimmista otteluista ei olekaan välttämättä kärkiseurojen vääntö, vaan sarjataulukon eripäissä painivien Burnleyn ja Bournemouthin välinen kohtaaminen Turf Moor:lla

Kotijoukkue potee ilmeisesti melkoista “mestaruus krapulaa”. Viime vuoden yllättäjinä joukkue sijoittautui seitsemänneksi ja ansaitsivat paikan Eurooppa Liigaan, mutta sieltä matka kohti laulukuoroa kutsui jo ennen lohkovaihetta. Muutenkin Sean Dychen joukkue pyydystää edelleen ensimmäistä voittoaan ja ei se tänäänkään tule olemaan helppoa. Viimevuoden ykköskassarin roolin valloittanut Pope on pitkäaikaissairaana ja ailahtelevasti pelannut Gibson potee nivusvammaa. Sen lisäksi rotaatioon kuuluvat pelaajat Brady ja Defour eivät ilmeisesti kentälle tänään astu. Jääkin nähtäväksi kuinka paljon Dyche saa aikaa joukkueen peräsimessä, mikäli tänäänkään ei tulosta synny. Joukkueen peli on nimittäin myös pelillisesti kokolailla sekaisin.

Vastustaja Bournemouth voitti viimekierroksella jopa vakuuttavasti Leicesterin ja nousi sarjassa sijalle viisi. Tätä tosin on helpottanut helpohko otteluohjelma tähän mennessä, mutta kyllä myös joukkueen murtautumis ja hyökkäysosaston onnistuminen. Kolmikko Fraser, Wilson ja King ovatkin viimeistelleet oikeastaan vähän jokaisesta maalipaikasta ja tämä on helpottanut Eddie Howen työtä Cherriesin  perämisessä huomattavasti. Joukkueesta puuttuu ilmeisesti keskikentältä Daniels, mutta tämä mies ei ole sen tasoinen, että häntä ei voisi korvata Tänään onkin taas paikka ottaa heikossa formissa olevalta kotijoukkueelta kolme pistettä ja jatkaa matkaa sarjan kärkipäässä.

Oma uskoni on, että kotijoukkue painii liian syvässä suossa ja vierailijat tulevat nappaamaan täydet pisteet ja syventämään viimekauden sensaatiojoukkueen suota.