SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Buffalo Sabres – Winnipeg Jets: Kumpi vie Primetime-pelin Key Bank Centerissä?
  • Toimitus

Buffalo Sabres – Winnipeg Jets: Kumpi vie Primetime-pelin Key Bank Centerissä?

julkaistu: 10.02.2019 17:46

KeyBank Centerissä kohtaavat Primetime-ottelussa kello 22 alkaen Buffalo Sabres ja Winnipeg Jets. Molemmat olivat tulessa myös eilen iltapäiväpelin merkeissä.

Sabresille peli on seitsemän peräkkäisen ottelun kotisarjan viides matsi. Phil Housleyn suojatit kaatoivat eilen Detroitin 3-1.

Sabresin pelaajista Jack Eichelilla (4. 1+4=5), Rasmus Ristolaisella (4. 0+5=5) ja Casey Mittelstadtilla (4. 1+3=4) on neljän ottelun pisteputket päällä.

Kolme peräkkäistä peliä hävinnyt Jets sai eilen nenilleen änärin pahnan pohjimmaiselta, Senatorsilta 2-5.

Kolmannen pelinsä kolmessa ja neljännen viidessä päivässä pelaava Jets päättää tänään kolmen ottelun vieraspelikiertueensa.

Median hampaissa ollut Patrik Laine sai eilen syöttöpisteen aikaiseksi, mutta maaliton putki on jo kymmenen ottelun pituinen. Laine on tehnyt kaksi reppua 18 viime pelissä.

Asiantuntijapiireissä odotetaan jättikauppaa, missä Laineelle hankintaan mitat täyttävä sentteri tyyliin Senatorsin Matt Duchene ja valtakunnassa on sen jälkeen taas kaikki hyvin ja suomalaisen maalihanat aukeavat, jos ovat auetakseen.

Jetsin hyökkäyksen tehokone on ollut viime aikoina Bryan Little, joka on ahminut viidessä pelissä kolme maalia ja viisi pistettä. Pakeista Jacob Trouba on kahminut puolestaan kuusi maalisyöttöä viidessä edellisessä ottelussa, joista vain viimeisin eli eilinen peli meni kiikareilla.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. Marraskuussa Sabres haki 2-1 rankkarivoiton Bell MTS Placesta.

Buffalo käy kovaa taistelua villi kortti-paikasta, mikä tarkoittaa, että jokainen sen jäljelläolevista runkosarjapeleistä on pudotuspeliottelu ja jokainen piste on elintärkeä. Jets on käytännössä jo jatkossa.