SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights: Joko nyt Vegas ?
  • Johannes
    Romu

Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights: Joko nyt Vegas ?

julkaistu: 08.10.2018 14:11

Itäisen konferenssin ja Atlantin divisioonan joukkue Buffalo Sabres saa vieraita lännestä, kun viime kauden sensaatiojoukkue Vegas Golden Knights saapuu vieraaksi KeyBank Centeriin.

Kotijoukkue Buffalo Sabres on aloittanut kauden yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Joukkue otti kauden avausvoitonsa edellisessä ottelussa New York Rangersistä maalein 3-1. Voiton takuumiehinä häärivät kaksi ylivoimamaalia tehnyt Conor Sheary ja maalinsuulla loistavan ottelun pelannut Carter Hutton, joka aloittanee myös tänään Vegasia vastaan.

Buffalon hyökkäyspelaaminen on pahassa lukossa, eikä joukkueelta löydy tarvittavaa ratkaisuvoimaa tasaviisikoin. Ilman maalivahti Carter Huttonin huippuotteita joukkue olisi aloittanut kautensa kahdella tappiolla.

Buffalon  joukkueesta illan ottelusta ovat varmuudella poissa hyökkääjät Johan Larsson ja Scott Wilson. Puolustajien Zach Bogosianin ja Matt Hunwickin kuntoa tarkkaillaan päivä kerrallaan, samoin kuin hyökkääjä Vladimir Sobotkan.

Vegas sai kauden avausottelussa täystyrmäyksen Philadelphia Flyersilta kotiluolassaan maalein 2-5, mutta joukkue paransi heti seuraavaan otteluun huomattavasti. Joukkue aloitti vieraskiertueen 1-2 voitolla Minnesota Wildista, missä ratkaisua haettiin aina voittomaalikilpailusta asti. Ratkaisevan rankkarin upotti entinen Wild –hyökkääjä ja nykyinen ritari Erik Haula. Joukkueen peli-ilme oli lupaava ja paikkoja olisi ollut laittaa ottelu varsinaisella peliajalla nippuun.

Vegas sai vieraskiertueelleen voittoisan startin, mikä on erittäin tärkeää reissupeleissä. Joukkue matkaa Buffalosta Washingtoniin, Pittsburghiin ja Philadelphiaan. Joukkueen vahvuudesta ovat poissa hyökkääjät Cody Eakin ja Alex Tuch. Puolustuja Nate Schmidt kärsii pelikieltoa, jonka syyn jokainen kiekkoa seuraava tietää. Kasinokaupungin ylpeyden maalinsuulla aloittanee tasolleen palannut Marc-Andre Fleury.

Vegas sai edellisessä pelissä koneensa käyntiin ja on vain ajan kysymys, koska  nopea pelityyli alkaa tuottamaan tarvittavaa tulosta. Buffalo tulee olemaan tänään suurissa vaikeuksissa Vegasin liikkeen kanssa. Vegasin tiivis viisikkopeli on tänään Buffalolle todellista myrkkyä ja joukkue ottanee kauden avausvoittonsa varsinaisella peliajalla.