SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning: NHL Global Seriesin ensimmäinen näytös!
  • Toimitus

Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning: NHL Global Seriesin ensimmäinen näytös!

julkaistu: 08.11.2019 03:42

NHL Global Series rantautuu Buffalo Sabresin ja Tampa Bay Lightningin kahden B2B-ottelun ajaksi Tukholman Globeniin, missä Itäisen konferenssin kaksikko kohtaa toisensa perjantaina ja lauantaina.

Sabresin ruotsalaispelaajat Rasmus Dahlin, Victor Olofsson, Marcus Johansson, Johan Larsson ja Linus Ullmark sekä Lightningin Victor Hedman, ovat olleet täpinöissään päästessään viikon ajaksi näyttämään pelitovereilleen kotinurkkiaan ja hengaamaan ystävien ja sukulaisten kanssa, mihin ei muuten raskaan ja pitkän kauden aikana ole mahdollisuutta. Tosin Tukholmasta ei yksikään näistä sinikeltaisista kiekkoniiloista ole kotoisin.

Boltsin koutsi Jon Cooper päättää vasta ensimmäisen Global Series-ottelun alla, hyppääkö alavartalovammasta kovaa vauhtia toipuva Hedman askiin vai ei. Rolle-sedän villi arvaus on, ettei Tampa-pakki jätä once-in-a-lifetime -tilaisuuttaan käyttämättä ja käy ainakin muutaman luistimen piirron ja vaihdon ottamassa kotimaansa upeimmalla areenalla, mutta todennäköisesti pelaa myös molemmissa otteluissa, mihin Hedman on systemaattisesti kuntouttanut itseään.

Sabres saapui vanhalle mantereelle kolme tappiota niskassaan, kun Coyotes (3-2vl), Capitals (6-1) ja NY Islanders (1-0) antoivat vuoronperään Ralph Kruegerin suojateille selkään.

Sabresin ykköspyssyllä Jack Eichelilla (15. 7+10=17) on ollut todella vahva alkukausi. Laitureista Sam Reinhart (15. 5+6=11) ja viime kauden keltanokka Dahlin (15. 1+10=11) ovat jääneet jo merkittävästi seuran tehomiehen taakse. Jeff Skinner (15. 7+3=10) on sentään pysynyt maaliruiskuna Eichelin tahdissa.

Kotimaisemissa luisteleva Olofsson (15. 6+4=10) kannattaa huomioida myös maalivedoissa, sillä Sabres-laituri saattaa innostua tutuissa maisemissa heiluttelemaan Tampan verkkoa!

Jack Eichel tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.30 Nordicbet

» pelaa kohdetta nordicbetillä

Jeff Skinner tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.70 Nordicbet

» pelaa kohdetta nordicbetillä

Victor Olofsson tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Nordicbet

» pelaa kohdetta nordicbetillä

Lightning ei liioin ole pelannut kaksisesti viime aikoina, sillä se kaatoi ainoastaan Devilsin (7-6ja) Prudential Centerissa. Kuonoon tuli Predatorsilta (2-3ja), NY Rangersilta (1-4) ja NY Islandersilta (2-5).

Tampan tehokaksikko Steven Stamkos (13. 5+8=13) ja viime kauden Art Ross sekä Hart Memorial Trophyn pokannut Nikita Kucherov (13. 4+7=11) maali- ja pistepörssin voittajana ovat olleet alkukauden pahimpia pettymyksiä yksilötasolla, mitä tehoihin tulee.

Steven Stamkos tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.15 Nordicbet

» pelaa kohdetta nordicbetillä

Nikita Kucherov tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.20 Nordicbet

» pelaa kohdetta nordicbetillä

Pitkä tauko edellisten pelien jälkeen antaa aikaa pureutua yksilötason virheisiin ja siirtyminen uusiin ympyröihin yhdessä järjestetyllä oheistoiminnalla saadaan ajatukset toviksi pois oleellisesta kasvattavat joukkuehenkeä ja nollaavat korvienväliä.

Tavallista useammin nämä pelit ovat enemmän tai vähemmän näytösluonteista viihdettä, vaikka kyseessä onkin virallinen sarjaottelu, joten niissä nähdään myös enemmän maaleja.