SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Buffalo Sabres – Ottawa Senators: Ottaako Buffalo Bounce Backin?
  • Johannes
    Romu

Buffalo Sabres – Ottawa Senators: Ottaako Buffalo Bounce Backin?

julkaistu: 03.11.2018 11:47

Itäisessä konferensissa pelataan lauantain NHL –kierroksen ainoa primetime –ottelu, jossa kohtaavat Buffalo Sabres ja Ottawa Senators. Iltapäivän estradina toimii Buffalon kotipyhättö KeyBank Center.

Kotijoukkue Buffalo Sabres tulee iltapäiväotteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue on hävinnyt viidestä viimeisestä ottelusta kolme, mutta tappioista huolimatta raapinut pisteitä neljästä ottelusta. Joukkue majailee itäisessä konferensissa sijalla kahdeksan ja Atlantin divisioonasta joukkue löytyy sijalta viisi. Buffalolta on poissa ottelusta Scott Wilson, joka kärsii alavartalovammaa. Joukkueen maalinsuulla kaksi edellistä tappio peliä torjunut Carter Hutton, saattaa hyvinkin avata luukkua iltapäiväottelussa, ja maalinsuulla aloittanee Linus Ullmark (93,5%/2.00KA).

Vierasjoukkue Ottawa Senators löytyy itäisestä konferensista sijalta 11 ja Atlantin divisioonassa joukkue on kuudentena, kaksi pistettä Buffaloa jäljessä. Ottawa voitti edellisessä ottelussa Buffalon kotiaskissaan maalein 4-2, joten asetelmat H2H –otteluun ovat herkulliset. Joukkue katkaisi myös raastavan neljän ottelun mittaisen tappioputken Buffalon kustannuksella. Ottawan vahvuudesta ovat edelleen poissa Brady Tkachuk (hyökkääjä), Zack Smith (hyökkääjä), Jean-Gabriel Pageau (hyökkääjä) sekä Mark Borowiecki (puolustaja). Joukkueen maalinsuulla aloittaa Craig Anderson (91,4%/3.34KA).

Buffalo Sabres on paukutettu bookkereiden toimesta kohtalaisen suureksi ennakkosuosikiksi, koska joukkue on pelannut huomattavasti paremmin kotiaskissa kuin vieraskaukalossa. H2H –otteluiden häviäjä on myös paremmissa asetelmissa kuin voittanut joukkue. Buffalon päävalmentaja ja puolustuspään pioneeri Phil Housley, painottanee kurinalaisuutta ja puolustusalueen puolustuspelaamista ottelussa, koska Buffalo on ollut todella kuriton ja hävinnyt pelinsä suuriin jäähymääriin. Kun puolustuspää on kunnossa on helpompi parantaa myös hyökkäyspelaamista.

Ottawa on itäisen konferenssin kolmanneksi eniten maaleja päästävä joukkue, jolla on vieraskaukalossa ollut kauden aikana pahoja ongelmia. Tästä syystä maaliodottama on otteluun erittäin suuri.

Buffalo ei missään nimessä halua hävitä Ottawalle kotiaskissaan uudestaan ja joukkue tulee parantamaan aivan varmasti, mutta näin suuri suosikki joukkue ei missään nimessä ole. Joukkueet ovat pelanneet todella tasaisia ja vähämaalisia otteluita, kun paikkana on ollut KeyBank Center. Ottelun alkamisajankohta on myös haasteellinen, samoin molemmat joukkueet pelaavat huomenna uudestaan, joten ottelun tempo ei pakosti päätä huimaa.