SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Buffalo Sabres – Dallas Stars: Toistaako historia itseään?
  • Toimitus

Buffalo Sabres – Dallas Stars: Toistaako historia itseään?

julkaistu: 14.10.2019 02:04

Buffalo Sabres kohtaa KeyBank Centerissä Dallas Starsin NHL:n Primetime-ottelussa maanantaina kello 22 Suomen aikaa.

Sabresin ykkössentteri Jack Eichel johtaa seuransa sisäistä pistepörssiä ahmittuaan viidessä ottelussa kolme reppua ja seitsemän pinnaa.

Viime kauden keltanokkapakki Rasmus Dahlin on kerännyt puolustajaksi aivan siedettävät maalin ja niinikään seitsemän pistettä.

Sabresin peli ei ole yskinyt alkukaudesta edes puolustuspään kolhuista huolimatta. Alakerrasta ovat edelleen poissa Zach Bogosian, Matt Hunwick ja Brandon Montour sekä hyökkäyksestä Conor Sheary.

Buffalon GM Jason Botterill käskytti vast’ikään alkukauden ykkösjoukkueessa pelanneita Henri Jokiharjua ja Victor Olofssonia hankkimaan kämpät lähiseudulta viestittäen näin, että paikka Sabresin ykkösringissä alkaa olla kaksikolla saletissa.

Jokiharju on luutinut Sabresin kolmosparissa kiikaritehoilla yhdessä Marco Scandellan kanssa. Olofsson on puolestaan paukuttanut Eichelin vasemmassa laidassa Buffalon ykkösvitjassa viidessä pelissä neljä kaappia ja viisi pistettä.

Lännen ja Keskisen divisioonan häntäpäässä konttaava Dallas aloitti kautensa kolmella tappiolla, kunnes kaatoi Washingtonin 4-3 jatkoilla Capital One Arenalla.

Voittonsa jälkeen Stars konttasi molemmat kotipelinsä American Airlines Centerissä Flamesia (2-3vl) ja Capitalsia (1-4) vastaan jälkimmäisen otettua revanssin kotitappiolleen.

Alkukaudella Starsin ykköspyssyn viittaa on kantanut sinivalkoinen kolmossentteri Roope Hintz, jonka tehomittari näyttää neljää nyyttiä ja viittä pistettä kuudessa ottelussa. Hintzin ketjukavereina pelaavat Sharksista treidattu ”Captain America” veteraanilaituri Joe Pavelski sekä Mattias Jänmark. Edellinen on tehnyt uudelle joukkueelleen vasta yhden syöttöpisteen, kun taas ruotsalaisen plakkariin on kertynyt jo maali ja neljä pinnaa.

Miro Heiskasen toinen kausi slovakkipakki Andrej Sekeran parina kakkosessa on alkanut ihan kelvollisesti yhdellä maalilla ja kolmella pisteellä.

Starsin ykkösvitja Tyler Seguin (2+1) laitureinaan Alexander Radulov (1+1) ja Jamie Benn (1+1) on sen sijaan ollut suuren suuri pettymys.

Viisi peräkkäistä ja kahdeksan yhdeksästä viime kohtaamisesta vieneen Dallasin uuden nousun on alettava tästä ottelusta. Se jatkaa neljän ottelun vieraskiertuettaan vasta kolmen päivän päästä Nationwide Arenalla Jacketsin vieraana, kun taas Sabres aloittaa seuraavaksi kolmen ottelun Kalifornian kiertueen Anaheimista.