SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Bubzkji avasi surullisen kuuluisaa aikaansa Astraliksen CS:GO-joukkueessa HLTV:n podcastissa
  • Juuso
    Syngelmä

Bubzkji avasi surullisen kuuluisaa aikaansa Astraliksen CS:GO-joukkueessa HLTV:n podcastissa

julkaistu: 26.03.2022 18:00

Lucas “Bubzkji” Andersen vieraili HLTV Confirmed -podcastissa tiistaina. Lähetyksessä käsiteltiin esimerkiksi Bubzkjin aikaa Astraliksessa, joka ei mennyt hänen osaltaan toivotulla tavalla.

Kun Bubzkji liittyi Astralikseen, olivat sekä Andreas “Xyp9x” Højsleth että Lukas “gla1ve” Rossander sairaslomalla. Tuolloin Bubzkjilla oli korkeat odotukset. Kun gla1ve palasi joukkueeseen, asiat kuitenkin muuttuivat.

“Kun minä ja es3tag [Patrick Hansen] liityimme joukkueeseen, asiat tuntuivat oikeastaan aika hyvältä. Tunsimme, että emme olleet pelkkiä sijaispelaajia. Ensimmäiset ongelmat nousivat, kun jouduimme taistelemaan peliajasta gla1ven palatessa joukkueeseen”, Bubzkji kertoo.

Kun Xyp9x palasi kokoonpanoon, laitettiin es3tag myyntiin. Tuolloin Bubzkji kertoo olevansa kahden tulen välissä.

“Olin kahden tulen välissä, pelaajien ja organisaation. Organisaatio halusi antaa minun pelata, koska he kenties näkivät minut joukkueen tulevaisuutena. Joukkue puolestaan halusi pelata alkuperäisellä viisikolla, koska he olivat voittaneet niin paljon”, Bubzkji pohtii.

Bubzkji kertoo ymmärtävänsä entisten joukkuetovereidensa ajattelua pelata alkuperäisellä viisikolla. Lopulta Bubzkji kertoo tehneensä jotain, mitä kumpikaan puoli ei osannut häneltä pyytää.

“Kunnioitan alkuperäisen viisikon halua pelata tuolloin yhä keskenään. Lopulta tein sen, mikä oli parasta sekä organisaatiolle ja joukkueelle [itsensä penkittäminen]”, Bubzkji myöntää.

23-vuotias Bubzkji paljasti podcastissa, ettei hän suunnittele tällä hetkellä ammattipelaamista. Hän aikoo katsoa tilannetta uudelleen muutaman kuukauden kuluttua. Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että Bubzkji voidaan nähdä uudessa joukkueessa kesätauon jälkeen.

“Olen saanut tarjouksia joiltain joukkueilta, mutta olen kieltäytynyt niistä. En halua pelata pelkän palkan vuoksi. Jos Copenhagen Flames tai Heroic pyytäisi minua joukkueeseensa, sanoisin ei. Ehkä jonain päivänä haluan grindata ja pelata jälleen kilpailullisesti. Tuolloin tulen ilomielin etsimään uutta joukkuetta. Kenties minusta tuntuu eriltä kolmen tai neljän kuukauden päästä”, Bubzkji kertoo.

Lähde: HLTVorg | Kuva: Astralis