SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Browns nimesi Baker Mayfieldin aloittavaksi pelinrakentajaksi
  • Toimitus

Browns nimesi Baker Mayfieldin aloittavaksi pelinrakentajaksi

julkaistu: 24.09.2018 21:25

NFL-joukkue Cleveland Browns on nimennyt viime kesän ykkösvarauksen, Baker Mayfieldin, joukkueen aloittavakasi pelinrakentajaksi. Mayfield sai näytönpaikan torstai-iltana, kun joukkueen edellinen aloittava QB, Tyrod Taylor, kärsi aivotärähdyksen. Browns oli Jetsiä vastaan 0-14 häviöllä ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Mayfield asteli kentälle.

Mayfield ylitti monen odotukset. Hän heitti 23 yrityksestä peräti 17 perille saavuttaen 201 jaardia, eli keskimäärin 8,7 jaardia per yritys. Tätä aiemmin Taylor ei ollut onnistunut kuin 4/14 yrityksistään edennyt säälittävät 19 jaardia. Brownsilla on eittämättä yksi potentiaalisimmista hyökkäyksistä koko NFL:ssä, mutta Taylor ei ole joukkueesta saanut irti tarvittavia tehoja. Myöskin miehen heittovarmuus ja epäröinti ovat nostaneet kysymysmerkkejä.

Mayfield on vuoden 1999 jälkeen peräti 30. Brownsin aloittava pelinrakentaja. Tämä on reilusti enemmän, kuin yhdelläkään NFL-joukkueella. Moni Browns -fani kritisoi ykkösvarauksen “tuhlaamista” Mayfieldiin, mutta Olkahoman yliopiston kasvatti hiljensi epäilijänsä ensimmäisessä NFL-ottelussaan. Erikoista Mayfieldin voitosta teki se, että Browns oli voittanut viimeksi NFL-ottelun jouluaattona 2016! Eli edellisestä voitosta oli peräti 624 päivää. Tuo on jaetulla kuudennella sijalla pisimmistä tappioputkista.

Browns pitää kolmen ottelun jälkeen AFC Northin kolmatta paikkaa hallussaan, tosin divisioonassa on neljä joukkuetta. He aloittivat kautensa tasapelillä Steelersistä ja kiitos potkaisija Zane Gonzalezin, he hävisivät Saintsille. Kyseinen divisioona on kuitenkin tasainen ja Brownsin puolustus on ollut tällä kaudella todella hyvä.

Vaikka Browns laittoikin Josh Gordonin ulos joukkueesta, on joukkueen hyökkäyksessä tulivoimaa. Jos Mayfield pystyy suorittamaan edes 90% torstaina nähdystä tasosta, voi Browns jopa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2002 haaveilla playoff-paikasta.

Kuva: Twitter @Browns