SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder: Lännen jätit Brooklynissä
  • Toimitus

Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder: Lännen jätit Brooklynissä

julkaistu: 05.12.2018 19:59

New Yorkin Brooklynissä viimeiset seitsemän ottelua kotonaan Braclays Centerissä hävinnyt Nets saa vastaansa läntisen konferenssin kolmannella sijalla olevan Oklahoma City Thunderin. Thunderin viimeiset kaksi vieraissa Warriorsia ja Pistonsia vastaan ovat päättyneet vähintään 27:n pisteen voittoon.

 

Kotijoukkue on tasoltaan Pistonsia ja Warriorsia selvästi jäljessä. Viimeisestä kolmestatoista Nets on voittanut vain kaksi. Ennen hienoa alkukautta pelanneen Caris LeVertin loukkaantumista pelissä näkyi pientä toivonkipinää, mutta viimeisen kymmenen tekeminen on ollut surkeaa.

 

Lännen playoff taistelussa mukana olevat joukkueet ovat hakeneet New Yorkilaisilta voiton kovalla prosentilla. Marraskuun alussa kaatui Denver Nuggets, muut seitsemän Nets on hävinnyt.

 

Go-to pelaajana operoi kovin odotuksin sarjaan tullut ykköspaikan DeAngelo Russell. Vain 40,7% osumatarkkuudesta on tehokkuus kaukana eikä pelintekokaan johtavana pallonhallitsijana ole kuulunut miehen vahvuuksiin.

 

Vierasjoukkue tulee peliin huomattavasti paremmalla materiaalilla ja vireellä. Puolustuksessa joukkue sijoittuu kolmeen parhaan joukkoon ja viimeisestä viidestätoista voittoon on päättynyt kaksitoista ottelua.

 

Russell Westbrook, Paul George ja Steven Adams johdattavat joukkuettaan voitosta voittoon penkille syvyyttä tuomaan hankitun Dennis Schröderin tukiessa avaajia.

 

Westbrookin ja Adamsin pick&roll pelaaminen muistuttaa ajoittain taidetta, Georgen tuodessa pöytään sarjan kovimman kolmen pisteen heittoihin ja puolustamiseen keskittyvän paketin. Georgen jatkuva kolmen pisteen uhka on omiaan avaamaan Westbrookille ja Adamsille mahdollisuuksia korin alus pelaamiseen.

 

Thunder kaatanee Netsin selvästi.