SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Brittitähti saa huippumahdollisuuden — legendaarisen organisaation CS:GO-joukkueeseen englantilaisenemmistö
 • Juuso
  Syngelmä

Brittitähti saa huippumahdollisuuden — legendaarisen organisaation CS:GO-joukkueeseen englantilaisenemmistö

julkaistu: 16.10.2021 17:00

Fnatic on tehnyt sopimuksen brittiläisen AWP-pelaajan, Owen “smooya” Butterfieldin kanssa. Sopimus sitoo smooyan koeajalle fnaticiin, jonka kesto on kolme kuukautta. Tämän jälkeen sopimusta on mahdollista pidentää. Siirto on jatkumoa fnaticin aktiivisille pelaajavaihdoille. Joukkue penkitti elokuussa kokoonpanostaan Jesper “JW” Wecksellin ja Maikil “Golden” Selimin, kun tilalle tulivat kaksi brittipelaajaa, Alex “ALEX” McMeekin ja William “mezii” Merriman.

Lokakuussa joukkue puolestaan penkitti AWP-pelaajansa, 22-vuotiaan Jack “Jackinho” Ström Mattsonin. Penkityksen taustalla oli joukkueen viimeinen sija IEM Fall -turnauksessa, jonka myötä joukkue jää Tukholman majoreiden ulkopuolelle.

Siirtoilmoituksen jälkeen smooya kirjoitti Twitter-tilillään olevansa kiitollinen tilaisuudesta.

“Heille, jotka nauttivat brittiläisestä fnatic-lipusta, te tulette olemaan innoissanne PITKÄÄN. Kaikkien virheideni jälkeen en olisi koskaan uskonut olevani tässä tilanteessa. Haluan kiittää Samuelssonia [fnaticin manageri] tästä tilaisuudesta. Hän laittaa oman maineensa vaakalaudalle vuokseni. Liityn joukkueeseen avoimin mielin ja tulen tekemään paljon töitä henkilökohtaisella tasolla niin pelissä kuin sen ulkopuolella. Olen odottanut tällaista tilaisuutta vuosia.”

Siirron myötä fnaticin CS:GO-joukkueessa on brittienemmistö. Joukkueeseen kuuluu kaksi ruotsalaista ja kolme englantilaista pelaajaa.

  • Freddy “KRIMZ” Johansson
  • Ludvig “Brollan” Brolin
  • Alex “ALEX” McMeekin
  • William “mezii” Merriman
  • Owen “smooya” Butterfield

Lähde: HLTV, smooyacs

Kuva: DreamHack

Tuoreimmat uutiset: