SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Brasilian CS:GO-tähti kertoo pelaavansa elokuun huipputurnauksessa — Ei paljasta joukkuetta
  • Juuso
    Syngelmä

Brasilian CS:GO-tähti kertoo pelaavansa elokuun huipputurnauksessa — Ei paljasta joukkuetta

julkaistu: 22.07.2021 20:30

Kaksinkertainen major-voittaja Marcelo “Coldzera” David on kertonut tekevänsä paluun pelikentille ESL Pro League Season 14 -turnauksessa elokuussa. Coldzera on ollut FaZe Clanin penkillä kesäkuun alusta lähtien, kun hän siirtyi sivuun kokoonpanosta pohtimaan tulevaisuuttaan.

Pelaajatauko kestää elokuun 15. päivään asti. Seuraavana päivänä alkaa ESL Pro League. Fani kysyi Coldzeralta tämän livestreamin aikana josko brassitähti tulisi pelaamaan pelaajatauon jälkeisessä turnauksessa. Vastaus oli myönteinen, mutta joukkuetta kahdesti maailman parhaaksi valittu (2016, 2017) ei paljastanut.

Paluu FaZen kokoonpanoon tuntuu kaukaiselta, sillä joukkue suoriutui loistavasti välieriin Olof “olofmeister” Kajbjerin kanssa. Joukkue voitti niin Gambitin, Heroicin, Vitalityn kuin Spiritin.

Coldzera on kertonut voivansa pelata jälleen brasilialaisjoukkueen kanssa, mutta ei ole varsinaisesti kieltäytynyt kansainvälisestä joukkueesta. Onko esimerkiksi Gabriel “FalleN” Toledon johtama Team Liquid Coldzeran uusi joukkue? FalleN ja Coldzera pelasivat yhdessä kun brasilialaiset dominoivat CS:GO-skeneä kahdella major-mestaruudellaan Luminosity Gamingin ja SK Gamingin paidoissa. Vai tuleeko kokoonpanoremonttia tekevästä Fnaticista Coldzeran uusi koti? ESL Proliigaan osallistuu 24 joukkuetta, joista seitsemän on vielä ilmoittamatta. Toistaiseksi vain yksi brasilialaisjoukkue, TeamOne, on osallistumassa turnaukseen. TeamOne onkin myös yksi potentiaalinen Coldzeran tuleva joukkue.

Lähde: DotEsports

Kuva: coldzera

Tuoreimmat uutiset: