SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Brasilian CS:GO-legenda: “Suunnittelen jatkavani uraani yhdellä vuodella”
  • Juuso
    Syngelmä

Brasilian CS:GO-legenda: “Suunnittelen jatkavani uraani yhdellä vuodella”

julkaistu: 02.11.2022 13:43

Brasilian CS:GO:n isänä tunnettu Gabriel “FalleN” Toledo kertoi IEM Rio majoreiden yhteydessä tehdyssä haastattelussa jatkavansa uraansa yhdellä vuodella.

FalleN edustaa tällä hetkellä Imperialia, joka putosi viime yönä Cloud9:a vastaan pelatussa ottelussa kahden jatkoaikakartan jälkeen turnauksesta. Imperial johti molempia karttoja, mutta ei pystynyt päättämään kumpaakaan karttaa.

– Molemmat kartat olivat halussamme, joten tällainen tappio tuntuu erityisen pahalta, FalleN sanoo.

Dmitry “sh1ro” Sokolov oli FalleNin mukaan hurjassa iskussa hyvin intensiivisessä ottelussa.

Kysyttäessä FalleNin uran jatkosta, hän kertoo haluavansa pelata vielä yhden vuoden Imperialin kanssa.

– Tietysti minulla on mielessä myös paljon asioita, joita haluan tehdä henkilökohtaisessa elämässäni. Olen suunnittelut jatkavani peliuraani vielä yhdellä vuodella, mutta en ole vielä varma.

FalleN on voittanut urallaan kahdet CS:GO-majorit. Ensin mestaruus tuli Luminosityn paidassa MLG Columbusissa vuonna 2016 ja sen jälkeen samalla kokoonpanolla SK:n paidassa ESL One Kölnissä 2016.

Muita LAN-voittoja FalleNilla on 13, joista kirkkaimpina IEM Sydney 2017, ESL One Köln 2017 ja ESL Proliigan 6. kauden finaalit.

FalleN on valittu urallaan kaksi kertaa vuoden parhaimpien pelaajien listalle. Hän oli vuoden toiseksi paras pelaaja vuonna 2016, kun edelle pääsi vain silloinen joukkuetoveri Marcelo “coldzera” David. Vuotta myöhemmin hän oli vuoden kuudenneksi paras pelaaja.

Lähde: ESL | Kuva: ESL