SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
  • Toimitus

Bournemouth – Manchester United: Onko ManU:n bussi hajonnut?

julkaistu: 03.11.2018 12:48

Tänään Manchesterin punainen joukkue lähtee vierasreissulle kautensa todella hyvin aloittaneen Bournemouthin kotiareenalle. Dean Court Stadiumilla nähdäänkin tänään vaikeasti ennakoitava ottelu, koska Jose Mourinho on paineen alla antanut pelaajille selkeästi enemmän vapauksia ja kuuluisasta bussista on vähintään alkanut kytkin luistamaan.

Kotijoukkueen manageri Eddie Howe on piiskannut Bournemouthin kovaan lentoon kauden alussa. Oli tiedossa että joukkueen alkukauden otteluohjelma antaa mahdollisuuden hyvään tekemiseen ja Bournemouth on käyttänyt mahdollisuutensa. Varsinkin kärkikaksikko Wilson ja King ovat löytäneet toisensa viimisenpäälle mallikkaasti.

Manchesterin punainen siipi on parantanut otteitaan kun sika juoksuaan ja pelaaminen on ollut pelillisesti jopa hyvää. Tänään joukkueen laitapelaaminen on varmasti vastustajaa vahvempaa ja joukkueen ranskalaispelaajat ovat taitotasoltaan vastustajiaan selkeästi parempia ja varsinkin Pogba tulee saamaan pakostakin tilaa kymppipaikalle muutamaan otteeseen, nyt kun miehellä on ollut lupa siihen noustakkin.

Uskonkin tänään että ManU tulee nappaamaan helpohkon voiton ja viemään pisteet mennessään Manchesteriin.