SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
  • Toimitus

Bournemouth – Crystal Palace: Nähdäänkö tänään maalijuhlia?

julkaistu: 01.10.2018 20:01

Tänään Dean Courtin nurmikkoisella lentokentällä vastakkain asettuvat kotijoukkue Bournemouth ja vierailija Crystal Palace. Ja kun ensimmäisessä lauseessani viittasin lentokenttään, niin lähes sellainen on Kings Parkkiin rakennettu. Kentän mitat ovat 105X78. Eli pituus on jo kokolailla vakiintunut kentillä tuohon 105 metriin, mutta normaalisti kenttien leveydet menevät 65 ja 68 metrin välissä. Eli tänään kenttä on heppoiset 10 metriä leveämpi, mikä ei yleisesti ainakaan nosta maaliodottamaa.

Bournemouth on ollut tällä kaudella maalirikas joukkue, jonka puolustus on ollut kokolailla ikuinen työmaa. Kotikentällä kuitenkin Cardiff pystyttiin pitämään nollilla, mutta kaksi seuraavaa ottelua on mennyt kokolailla väkisin maalintekokilpailuiksi. Sellainen saatetaan nähdä tänäänkin, mutta pidemmässä juoksussa tämä luonnonnurmella päälystetty sympaattinen 11 360 hengen kotikenttä ei tule olemaan se stadioni, missä maaleja lapataan ihan kaikista eniten tällä kaudella. Sää on tänään tuollainen leppoisa kahdeksan astetta lämmintä ja tuultakin on sen verran, että viileet ovat tunnelmat.

Loukkaantumisosastolla on tänään vierailijoilta Dann, Wickham ja suurimpana poissaolijana tietysti herra Christian Benteke, joten vieraiden hyökkäystehot saattavat olla tässäkin ottelussa vähän piipussa. Palace on muutenkin pelannut tällä kaudella erittäin vähämaalisia otteluita. Joukkueen otteluissa on tehty vain 1.7maalia per ottelu. Joukkueen puolustus on myöskin kokolailla paketissa, mutta hyökkäyksen kanssa on ollut suuria ongelmia. Vierailijoille varmasti tänään kelpaa vähämaalinen ottelu ja se on mahdollista rakentaa kyllä, varsinkin kun pelipaikkana on Dean Court.

Overia on taas hakattu ihmisten puolesta kun parasta kaveria, joten ottelun under kertoimet ovat lähteneet nyt vähän lapasesta. Tämä peli muuttuu underiksi vähintäänkin kerran kahdesta, joten meidän valintamme tänään onkin seuraava.