SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Boston Bruins – St.Louis Blues: Nuottipaidat saapuvat TD Gardeniin!
  • Johannes
    Romu

Boston Bruins – St.Louis Blues: Nuottipaidat saapuvat TD Gardeniin!

julkaistu: 17.01.2019 17:20

Boston Bruins saa vieraita lännestä, kun St.Louis Blues saapuu TD Gardeniin.

Kotijoukkue Boston Bruins pelaa TD Gardenissa B2B -otteluiden jälkimmäisen koitoksen, kun joukkue käväisi eilen Wells Fargo Centerissä Philadelphia Flyersin vieraana. Pisteet jäivät Bostonin painostuksesta huolimatta Wells Fargo Centeriin maalein 4-3.

Bruinsille jäi paljon parannettavaa Blues -otteluun, kun hyvänä ylivoimajoukkueena tunnettu Bruins, hukkasi järkyttävän määrän ylivoima-aikaa ja maalipaikkoja. Maalivahti Jaroslav Halakia ottelusta on turha syyttää, sillä ottelu kohtalaisen vaikea veskarille Bostonin hallittua kenttätapahtumia.

Boston on tappiosta huolimatta itäisen konferenssin viides sekä Metropolin divisioonan kolmas, 57 pisteellä. Joukkueen sairastuvalla ei ole merkittäviä poissaoloja, mutta alisuorittanut David Backes istui eilen katsomon puolella, ja Backesin paikan kokoonpanossa otti Peter Cehlarik, joka pelasi ensimmäisen ottelun tällä kaudella ylhäällä. Cehlarik kiitti valmentajan luottamuksesta iskien kaksi kaappia Flyersin verkkoon, joten slovakkihyökkääjä jatkanee kokoonpanossa. Maalissa aloittaa Tuukka Rask (91.93/2.44).

Vierasjoukkue St.Louis Blues päättää neljän ottelun mittaisen vieraskiertueensa TD Gardeniin. Bluesin kiertue on ollut menestys, kun katsoo joukkueen suoritustasoa ja kokonaiskuvaa kauden aikana. Joukkue on kaatanut kiertueellaan niin Dallas Starsin (1-3) kuin Washington Capitalsin (1-4). Blues kärsi viimeisimmässä ottelussa tappion Barclays Centerissä, kun New York Islanders oli parempi jatkoajan jälkeen maalein 2-1. Viisi pistettä kolmesta vieraspelistä on kuitenkin hyvä suoritus kellariosastolla viihtyvälle Blues -ryhmälle.

Nuottipaitojen sairastuvalta löytyy avainpelaajista hyökkääjä Tyler Bozak, joka kärsii aivotärähdyksestä, eikä hyökkääjä ole kiertueella mukana. Alexander Steen sen sijaan on lähellä paluuta ja ruotsalaishyökkääjä saattanee pelata Boston -ottelussa. Maalissa aloittanee edellisessä pelissä luukkua avannut Jake Allen (89.86/3.01).

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa toisensa tällä kaudella. Ottelun ennakkosuosikki on Boston Bruins, vaikka nuottipaidat ovat esiintyneet edukseen vieraskiertueellaan. Nuottipaitojen kiertue on ollut kohtalaisen raskas ja neljäs vierasottelu kuuteen päivään vienee terävyydestä osan jo tässä vaiheessa, mikä näkyy niin henkisenä kuin fyysisenä väsymyksenä.

Boston pelasi eilen, joten puntit tasoittuvat hieman, mutta joukkueen aktiivinen hyökkäyspelaaminen tuottaa raskasrakenteisille nuottipaidoille vaikeuksia raskaan kiertueensa ansiosta.

Bruce Cassidyn suojatit pilasivat itse voittomahdollisuutensa eilen Well Fargo Centerissä, joka takaa sen, että joukkue on äärimmäisen viritetty kotiaskissaan. Bostonin eilinen taso riittää tänään nuottipaitoja vastaan, mutta uskon, että joukkue nostaa tasoaan eillisestä ja pyyhkii vieraskiertueensa päättävällä Blues -ryhmällä lattiaa TD Gardenissa.