SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Boston Bruins – Minnesota Wild: Minnesota Wild saapuu TD Gardeniin!
  • Johannes
    Romu

Boston Bruins – Minnesota Wild: Minnesota Wild saapuu TD Gardeniin!

julkaistu: 08.01.2019 19:53

Boston Bruins saa ensi yönä vieraita lännestä, kun Minnesota Wild saapuu TD Gardeniin.

Kotijoukkue Boston Bruins saapuu kotiyleisönsä eteen neljän ottelun voittoputkessa ja jatkaa neljän ottelun kotipelisarjaansa. Joukkue on kaatanut kotipelisarjansa aikana niin tulikuuman Calgary Flamesin (6-4) kuin viimeisimpänä Buffalo Sabresin (2-1). Boston kohtaa vielä ylihuomenna hallitsevan mestarin Washington Capitals ennen Toronton vierasmatkaansa.

Bostonin voittoputki näkyy sarjataulukossa, sillä joukkue on hiipinyt takaisin itäisen konferenssin ja Atlantin divisioonan kärkikahinoihin. Boston majailee tällä hetkellä itäisen konferenssin nelosena ja Atlantin divisioonan kolmantena, 52 pisteellä.

Bostonin vahvuudesta puuttuu vain puolustaja Charlie McAvoy. Maalissa aloittaa Tuukka Rask (91.72/2.55).

Vierasjoukkue Minnesota Wild saapuu B2B -ottelun jälkimmäiseen osaan suoraan Montrealista ja päättää samalla neljän ottelun mittaisen vieraskiertueensa. Joukkueen kiertue on ollut olosuhteisiin nähden menestys, sillä Wild on pistänyt nippuun niin Toronton (3-4), Ottawan (3-4) kuin viimeisimpänä Montrealin (0-1). Joukkue liitää näin kolmen ottelun voittoputkessa ja viidestä viimeisestä ottelusta on tarttunut neljä voittoa.

Lännen konferenssissa Wild on hyvien otteiden ansiosta tarrannut Playoff -paikkaan takaisin kiinni, kun joukkue on läntisen konferenssin kahdeksas ja Keskisen divisioonan viides, 45 pisteellä.

Minnesota Wildin kokoonpanosta puuttuu pitkäaikaispotilas Mathew Dumba (puolustaja). Maalissa aloittanee eilen luukkua Montrealissa avannut kakkosmolari Alex Stalock (90.31/2.60).

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella, ja kun kyseessä on eri konferenssien välinen ottelu, tuo se oman lisämausteensa peliin.

Boston lähtee hyvien otteidensa ja kotiedun turvin selvänä suosikkina otteluun, johon myös tartumme. Bostonin otteluohjelma on ollut huomattavasti Minnesota Wildia suotuisampi. Boston on viimeksi ollut reissussa tammikuun alussa, kun Wild on kiertänyt ympäri Kanadaa. Wildille ottelu on neljäs vieraspeli kuuden päivän sisällä ja B2B -otteluiden jälkimmäinen, millä alkaa olemaan jo henkisen ja fyysisen rasituksen kannalta merkitystä.

Boston on kaiken lisäksi pelannut viimeksi kaksi päivää sitten, joten joukkue on erittäin tuoreella jalalla liikkeellä. Kaikki merkit viittaavat vahvasti siihen, että Wildilla on tulossa reissun ensimmäinen ”ulospuhallus”, kun Boston pääsee toteuttamaan hyvällä prässillä luotua pelitapaa. Wildin paketti joutuu Bostonia vastaan todelliseen painakattilaan ja pienellä riskillä haetaan Wildin paketin hajoamista tasoitusvedon muodossa.