SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Boston Bruins – Florida Panthers: Jatkuuko Bruinsin konttaaminen vielä Kissoja vastaan?
  • Toimitus

Boston Bruins – Florida Panthers: Jatkuuko Bruinsin konttaaminen vielä Kissoja vastaan?

julkaistu: 12.11.2019 15:29

NHL:n Itäisen konferenssin joukkueista Atlantin divisioonan kärkijengi Boston Bruins saa vastaansa divisioonansa nelosen Florida Panthersin TD Gardenissa.

Bruce Cassidylle päänvaivaa ovat aiheuttaneet lukuisat loukkaantumiset, joiden myötävaikutuksella Bruins on hävinnyt kolme peräkkäistä otteluaan. Tuota ennen Cassidy miehistöineen otti kuusi peräkkäistä voittoa ja pelasi kymmenen ottelua putkeen, missä saalisti vähintään yhden pisteen.

Bruinsilta on tänään yhä sivussa hyökkääjistä Jake DeBrusk, David Backes ja Brett Ritchie sekä puolustajista Kevan Miller ja tuoreimpana poissaolijana Torey Krug, mikä pakotti Bruinsin kutsumaan AHL:n Providencesta 20-vuotiaan suomalaispakin Urho Vaakanaisen ykkösjoukkueeseen, joten 15 ottelua AHL:ssä tällä kaudella pelannut ja niissä kaksi syöttöpinnaa napannut suomalainen saa todellisen näyttöpaikan.

Bruinsin loukkaantumisten myötä aina sen luotettavasta Patrice Bergeronin johtamasta ykkösnyrkistäkään ei ole ollut yksinään otteluiden ratkaisijaksi.

Bruinsin viime ottelussa Flyers katkaisi Bergeronin kuuden pelin mittaisen pisteputken (6. 6+3=9). David Pastrnak jäi myös toisen kerran peräkkäin ilman pisteitä, kun Carter Hart onnistui torjumaan ottelun kruununa tsekkilaiturin rankkarin. Ketjun kolmas lenkki, Brad Marchand onnistui sen sijaan katkaisemaan maalillaan kahden pelin kuivan kautensa tehtyään sitä ennen vähintään pisteen 13 peräkkäisessä ottelussa.

Floridan pelit ovat puolestaan nousujohteisia. Kissat ovat hävinneet varsinaisella peliajalla vain kerran viidessä viime pelissään, joista ovat raapineet kolme voittoa.

Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on ollut noissa otteluissa suunnannäyttäjänä. Sasha on tykittänyt maalin jokaisessa viidessä viime pelissään tehden niissä kaikkiaan yhdeksän pistettä.

Aleksander Barkov tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Aleksander Barkov tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.15 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Barkovin ketjukavereista Jonathan Huberdeau on antanut suomalaissentterille mainiota taustatukea ja laituri on myös viiden ottelun pisteputkessa (4+4=8).

Boston on vahvistanut Tuukka Raskin (7-2-1, 1.99, 93.3%) torjuvan tänään isäntien maalinsuulla. Mitä ilmeisemmin vieraiden tolppien välissä seisovan Sergei Bobrovskyn (6-3-4, 3.39, 88.4%) pelaamista ei ole sen sijaan vielä sinetöity.

Floridasta saa nykykunnossaan aivan liian suuria kertoimia sen voitontodennäköisyyteen nähden ja Rolle-sedän on aivan pakko poimia useammin kuin 43% todennäköisyydellä viimeistään rankkareilla voittavia Kissoja lapuilleen!