SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HOTS-logo
  • Atte
    Leppänen

Blizzard luopuu Heroes of the Storm -eurheilun tukemisesta

julkaistu: 14.12.2018 12:54

Blizzard Entertainment ilmoitti eilen lopettavansa Heroes Global Championship- ja Heroes of the Dorm -tapahtumien tukemisen vuonna 2019. Blizzard myös siirtää kehittäjiä pois Heroes of the Stormin parista muihin tehtäviin. Kyseessä on organisaatiomuutos, joka sallii Blizzardin keskittyä paremmin muihin suurempiin projekteihinsa. Yritys onkin hiljattain julkistanut isoja projekteja ja Blizzardilla on viime vuosien ajan muutenkin ollut varsin monta rautaa samanaikaisesti tulessa. Blizzard vahvisti asian tiimoilla pyörineet huhut eilisessä tiedotteessan:

Viime vuosien ajan olemme arvioineet kehitysprosessejamme ja tehneet vaikeita päätöksiä, mikä on johtanut uusiin peleihin ja tuotteisiin, joista olemme kovin ylpeitä. Juuri nyt meillä on käsissämme useampia pelejä ja tulevia projekteja, kuin ikinä tämän yrityksen historian aikana. Olemme myös pisteessä, jossa meidän pitää siirtää erittäin taitavia kehittäjiämme uusien projektien pariin. Olemme siis joutuneet tekemään vaikean päätöksen siirtää osan Heroes of the Stormin kehittäjistä muihin tiimeihin ja odotammekin innolla miten heidän intohimonsa, tietonsa ja kokemuksensa vaikuttaa kyseisiin projekteihin. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun olemme joutuneet tekemään vastaavanlaisia vaikeita valintoja. Diablo II:n, World of Warcraftin, StarCraft II:n ja Overwatchin kaltaiset pelit eivät olisi onnistuneet ilman tämänlaisia päätöksiä.

Muutoksesta huolimatta Heroes of the Storm pysyy yhä sydämissämme. Jatkamme yhä pelin tukemista uusilla hahmoilla, teematapahtumilla ynnä muulla pelaajayhteisön rakastamalla sisällöllä, vaikka tahti muuttuukin. Pyrimme tekemään pelistä mahdollisimman hyvin aikaa kestävän. Olemme todella kiitollisia tuesta, mitä pelaajakunta on tarjonnut pelin alusta saakka. Tuotantotiimi jatkaa Heroesin tukemista samalla intohimolla, omistautumisella ja luovuudella, millä pelistä alun perinkin tehtiin niin uniikki kokemus.

Kuva: Blizzard Entertainment