SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
BLAST Premier Fall Finals -CS:GO-turnaus alkaa – Näet ottelut suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta!
 • Sauli
  Rautiainen

BLAST Premier Fall Finals -CS:GO-turnaus alkaa – Näet ottelut suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta!

julkaistu: 22.11.2022 14:20

Pari viikkoa majoreiden jälkeen ykköstason Counter-Strike tekee paluun, kun Kööpenhaminassa alkaa 23. marraskuutta BLAST Premier Fall Finals -turnaus. Näet pelit suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta.

Turnauksessa on mukana kahdeksan syksyn Blast-karsintojen kautta mukaan selvinnyttä joukkuetta: G2, NIP, Navi, Faze, Liquid, Heroic, OG ja Fluxo. Suomalaisittain mukana on Ninjas in Pyjamasin kapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen.

Turnauksen palkintopotti on 425 000 dollaria, josta voittaja vie leijonanosan. Sen lisäksi mestari ansaitsee pääsylipun CS:GO-vuoden huipentavaan, miljoonan dollarin arvoiseen Blast Premier World Final -turnaukseen, joka pelataan joulukuussa.

Kahdeksan joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon, jotka pelataan “paras kolmesta” -eliminaatiosysteemillä. Kahdella voitolla on pudotuspeleissä, ja kahdella häviöllä lähtee kotimatkalle. Lohkojen voittajat etenevät suoraan välieriin, kun taas lohkokakkoset ja -kolmoset ottavat vauhtia puolivälieristä.

Lohko A:

 • NIP
 • Heroic
 • OG
 • Faze

  Lohko B:
   
 •  NAVI
 • G2
 • Fluxo
 • Liquid

Turnaus kestää tämän viikon ajan. Ensimmäinen ottelu polkaistaan käyntiin huomenna keskiviikkona kello 11:00. Välierät ja finaali pelataan yleisön edessä Kööpenhaminan Royal Arenalla lauantaina ja sunnuntaina.

Blast Premier Fall Finalsiin lähtee poikkeuksellisen moni huipputiimi mielessään pelastusrengas vaikean syksyn jälkeen. Alkuvuoden dominoinut Faze kompastui Rion majoreilla jo lohkovaiheessa. Natus Vincere koki samassa turnauksessa tappion joukkueen tasoon nähden helpohkoissa pudotuspeleissä. G2 ei edes shokeeraavasti edennyt majoreille karsintojen kautta ja Ninjas in Pyjamas tippui helponnäköisesti. Moni joukkue haluaakin kunniallisen päätöksen vuodelle, ja edetä Blast Premier World Finaliin, jotta joululoma ei ala etuajassa.

Näet matsit suorana ja suomeksi selostettuna Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta. Selostuspareina toimivat Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Petteri “Peku” Jaakkola, Olli “Slowi” Pitkänen ja Aleksi “Oonraimo” Takkinen sekä Oonraimo ja Slaava “Twista” Räsänen.

Kuva: BLASTPremier