SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLAST Premier Fall Final 2023 -loppuottelu pelataan tänään
  • Juuso
    Syngelmä

BLAST Premier Fall Final 2023 -loppuottelu pelataan tänään

julkaistu: 26.11.2023 13:00

BLAST Premier Fall Final 2023 -huipputurnaus Tanskan Kööpenhaminassa huipentuu tänään FaZen ja Vitalityn väliseen loppuotteluun.

Finaali alkaa kello 18 ja se pelataan “paras kolmesta” -periaatteella. Pelaajatcom näyttää ottelun suorana Twitchissä.

FaZe eteni pudotuspeleihin voittamalla A-lohkon avauskierroksella Ninjas in Pyjamasin puhtaasti 2–0 ja sen jälkeen ylemmän kaavion finaalissa Cloud9:n karttavoitoin 2–1.

Suoran välieräpaikan saanut maailman kärkijoukkue kaatoi välierässä Complexityn karttavoitoin 2–1 ja eteni näin finaaliin.

Vitality voitti puolestaan B-lohkon avauskierroksella Heroicin puhtaasti 2–0 ja sen jälkeen Complexityn ylemmän kaavion finaalissa karttavoitoin 2–1.

Välierässä kaatui Cloud9 karttavoitoin 2–1. Tilastollisesti turnauksen paras pelaaja ennen finaalia on Vitalityn Mathieu “ZywOo” Herbaut, joka on pelannut kahdeksan karttaa keskiarvoltaan 1.36 ratingilla.

FaZella on takanaan jo peräti 18:n ottelun voittoputki. Kokoonpano ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua Counter-Strike 2:ssa. Vaikka Vitality on ollut turnauksessa hyvässä vireessä, kallistuu vaaka silti FaZen puolelle.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran IEM Sydney 2023 -huipputurnauksen lohkovaiheessa, jossa FaZe oli parempi karttavoitoin 2–1.

Ottelussa nähdään todennäköisesti kolme karttaa. Vetolappuun laittaisin turvallisempana vetona kolmannen kartan näkemisen. Pientä jännitystä ja lisäriskiä tuo FaZe Clanin voitto.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST Premier, Michal Konkol