SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLAST: NIP ja G2 ratkaisevat ensimmäisen B-lohkon jatkopaikan tänään
  • Juuso
    Syngelmä

BLAST: NIP ja G2 ratkaisevat ensimmäisen B-lohkon jatkopaikan tänään

julkaistu: 21.09.2021 15:49

BLAST Premier Fall Groups 2021 jatkui eilen B-lohkon avauskierroksella. Avauskierroksella toisensa kohtasivat G2 ja MIBR sekä NIP ja BIG. Molemmat ottelut pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella.

NiKo kyykytti brasilialaisia

G2 Esportsin tähtipelaaja, Nikola “NiKo” Kovač, oli jäätävässä iskussa brasilialaista MIBR:ää vastaan. Ensimmäisessä kartassa NiKo tulitti 1.72 ratingin, kun G2 voitti Miragen 16—11.

Infernossa meno jatkui samanlaisena, kun NiKon rating oli toisen karttavoiton jälkeen 1.78. Hänen keskiarvonsa otteluun oli siis huimat 1.75. Ottelun toiseksi paras pelaaja oli François “AmaNEk” Delaunay 1.44 ratingillaan. Vertailun vuoksi MIBR paras pelaaja ottelussa oli Bruno “shz” Martinelli, jonka rating oli 0.98.

NiKo oli jäätävässä iskussa B-lohkon avauskierroksella. (Kuva: FaZe Clan)

 

REZille uran paras kartta NIPin paidassa

Ninjas in Pyjamas (NIP) oli suvereeni saksalaista BIG Clania vastaan. Yksi ottelun hahmoista oli ehdottomasti NIPin Fredrik “REZ” Sterner, jonka ottelurating oli 1.76. Avauskartassa (Dust2) REZ pelasi itselleen 1.34 ratingin ja oli kartan toiseksi paras pelaaja. Paras avauskartassa oli NIPin pelinsisäinen johtaja, Hampus “hampus” Poser 1.49 ratingillaan. Avauskartta päätyi NIPin voittoon lukemin 16—9.

Toinen kartta (Inferno) oli REZin osalta historiallinen. 34 tappoa, 14 kuolemaa. Peräti 2.27 rating. Se on REZin korkein NIPin paidassa. Inferno päättyi NIPin voittoon 16—6.

Milloin pelataan?

G2 ja NIP taistelevat ensimmäisestä suorasta finaalipaikasta marraskuun BLAST-finaaleihin tänään klo 17.30 alkaen. Mikäli NiKo ja REZ jatkavat samalla vireellä, ottelusta tulee suorastaan räjähdysmäisen viihdyttävä.

MIBR ja BIG sen sijaan kohtaavat iltaottelussa klo 20.30 kun joukkueet yrittävät selviytyä ja jatkaa kohti suoraa finaalipaikkaa. Tuon ottelun häviäjä putoaa jo tässä vaiheessa BLAST Showdown -vaiheeseen, josta kaksi parasta pääsee aikanaan BLAST-finaaleihin.

Pelaajatcom näyttää molemmat ottelut suorana. Voit seurata lähetyksiä täältä.

Lähteet: FaZe, NIPCS

Kuva: NIPCS

Tuoreimmat uutiset: