SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLAST-ennakko: Päivän otteluissa voittavat eivät häviä karttaakaan
  • Juuso
    Syngelmä

BLAST-ennakko: Päivän otteluissa voittavat eivät häviä karttaakaan

julkaistu: 24.01.2024 10:00

Keskiviikon BLAST Premier Spring Groups 2024 -huipputurnauksen ottelut alkavat kello 13 FaZe Clanin ja GamerLegionin välisellä ottelulla B-lohkon avauskierroksella.

Pelaajatcom näyttää päivän ottelut suorana Twitchissä. Kanavalle pääset tästä.

Päivän toisessa ottelussa kello 15.30 kohtaavat uudistunut Liquid sekä Spirit, joka pelaa kahden varapelaajan kanssa. Sekä Boris “magixx” Vorobiev että joukkueen superlupaus Danil “donk” Kryshkovets eivät ole päässeet matkustamaan Tanskan Kööpenhaminaan viisumiongelmien vuoksi.

Tästä syystä vetolappuun kannattaa iskeä jopa Liquidin 2–0 voitto.

Keskiviikkoilta keskittyy D-lohkon avausotteluihin. Kello 18 alkavassa ottelussa kohtaavat BIG ja Virtus.pro.

Virtus.pro lähtee ottelutilastojen valossa ennakkosuosikkina otteluun. Edellisen viikon aikana joukkue on pelannut kolme ottelua, joissa yhteensä neljä karttaa. Ainoa tappio on tullut Aleksi “Aleksib” Virolaisen Natus Vincereä vastaan karttalukemin 0–2.

BIG on puolestaan samana aikana onnistunut kärsimään pelkkiä tappioita. 9–13 BetBoomia vastaan, 8–13 fnaticia vastaan ja yllättävä 0–2 tappio Nexusia vastaan. Kun usein online-turnauksissa loistava BIG siirretään nykykunnossa BLAST Studion LAN-ympäristöön huippujoukkue Virtus.prota vastaan, on saksalaisilla hikiset oltavat serverillä.

Virtus.pron voitto näyttää varmalta, joukkueelle kyse on enää vain siitä, luovuttavatko he karttavoittoa saksalaisjoukkueelle. Mielestäni eivät. Virtus.pro voittaa 2–0.

Päivän kruunaa Cloud9:n ja Heroicin välinen ottelu kello 20.30. Vielä viime vuonna näiltä joukkueilta olisi voitu odottaa titaanien taistelua, mutta Heroicin siirryttyä kansainväliseen kokoonpanoon ja Cloud9:n näyttäessä yhdeltä vuoden vahvimmista joukkueista, on ottelun lopputulos helppo arvioida.

Cloud9 voittaa 2–0.

Vihjeet

  • FaZe Clan voittaa 2–0.
  • Liquid voittaa 2–0.
  • Virtus.pro voittaa 2–0.
  • Cloud9 voittaa 2–0.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST Premier, Stephanie Lindgren