SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLAST-ennakko – Aleksib kiinni jatkopaikassa
  • Juuso
    Syngelmä

BLAST-ennakko – Aleksib kiinni jatkopaikassa

julkaistu: 23.07.2023 10:00

 

Pelaajatcom näyttää BLAST-ottelut suorana Twitchissä.

BLAST-turnauksen ottelut pelataan jokainen “paras kolmesta” -periaatteella. Voittamalla lohkonsa, on joukkue varmuudella syksyn BLAST-finaaleissa. Kahdella tappiolla putoaa Knockout-vaiheeseen, josta kolme parasta etenee kolmen lohkovoittajan mukana syksyn finaaleihin.

Tänään pelataan BLAST Premier Fall Groups 2023 -turnauksen kaksi viimeistä ottelua. Jaossa on turnauksen kaksi viimeistä paikkaa marraskuun BLAST Fall Final 2023 -turnaukseen.

Sunnuntaina serverillä nähdään Vitality, BIG, Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama Natus Vincere sekä G2 Esports.

Vihje: Vitality jatkoon [Vitality]

Vitality aloitti turnauksensa voittamalla Evil Geniusesin puhtaasti 2–0. Toisella kierroksella kaatui Complexity niin ikään 2–0. Vahvasti turnauksen aloittanut eurooppalaisjoukkue joutui yllättymään, kun Ninjas in Pyjamas kaatoi Mathieu “ZywOo” Herbautin tähdittämän joukkueen puhtaasti 2–0.

Tilastot ovat Vitalityn puolella. ZywOo on pelaajatilaston kärjessä 1.40 ratingilla, Lotan “Spinx” Giladi kuudentena 1.22 ratingilla ja Emil “Magisk” Reif kahdeksantena 1.18 ratingilla. Vitality on myös joukkueratingin kärjessä 1.19 ratingillaan.

Vastustajajoukkue BIG ei tälle listalle mahdu. BIG:in pelaajia ei liioin löydy pelaajatilastojen kärkipaikoilta. BIG hävisi turnauksen avauskierroksella maailman ykkösjoukkueelle Heroicille suoraan 2–0, mutta voitti alemman kaavion avausottelussa Astraliksen karttavoitoin 2–1.

Knockout-vaiheeseen saksalaisjoukkueen passitti Natus Vincere alemman kaavion toisessa ottelussa suoraan 2–0.

Tilastot ja taito ovat ylivoimaisesti Vitalityn puolella. Lopputuloksesta ei tarvitse huolehtia, kun laittaa lappuun Vitalityn voiton.

Vihje: Aleksib tiukasti kiinni jatkopaikassa [Natus Vincere]

Natus Vincere osoitti parasta pelaamistaan lohkofinaalissa Heroicia vastaan. Vaikka Heroic voitti ottelun 2–1, Natus Vincere laittoi tanskalaiset äärimmäisen tiukoille.

Aikaisemmissa otteluissa joukkue ei pystynyt saamaan sekä hyvää hyökkäys- että puolustuspuoliskoa, mutta nyt tilanne oli toinen. Joukkueen yksilöt näyttävät heränneen eloon, Aleksib vaatii jatkuvaa kommunikointia ja henkeä pidetään yllä mahtavasti.

G2 Esports näyttää puolestaan joukkueelta, joka ei edes haluaisi pelata käynnissä olevaa turnausta. Pelaaminen näyttää väkinäiseltä, minkä huomaa pelaajien kasvoilta. Joukkueen kapteeni, Rasmus “HooXi” Nielsen, totesi niukan EG-voiton jälkeen joukkueensa pelanneen huonosti.

Natus Vincere lähtee otteluun yllättävän suurena ennakkosuosikkina, kun mietitään, että vastassa on G2 Esportsin tähtijoukkue. Aleksib:n joukkueen kannattaa tässä ottelussa uskoa.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST