SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
BLAST CS-miljoonafinaalit: NiP ulkona – Katso huippuottelu tänään selostusskaban voittajan tahdissa
  • Onni
    Koponen

BLAST CS-miljoonafinaalit: NiP ulkona – Katso huippuottelu tänään selostusskaban voittajan tahdissa

julkaistu: 17.12.2021 16:00

Tänään jatkuu miljoonan dollarin Blast World Final -turnaus Pelaajatcomin Twitch-kanavalla kello 17:30 alkaen huippuottelun muodossa, kun G2 ja Natus Vincere kohtaavat. Gigantti Gaming Selostusskaban voittaja Aleksi Takkinen tekee selostusdebyyttinsä Pelaajatcomin studiolta ottelusarjan aikana!

Eilen torstaina Kööpenhaminassa BLAST World Finalissa pelattiin täysi kolmen ottelun kierros: NIP ja Astralis taistelivat eloonjäämisestä alemmassa kaaviossa. Muut ottelut olivat Team Liquid vs. Gambit, ja G2 vs. Vitality.

NIP vs. Astralis

Ensimmäinen ottelu lähti käyntiin eilen jo iltapäivällä. Ensimmäiseksi pelattiin NIPin valitsemassa Infernossa, joka alkoi ruotsalaisjoukkueen kannalta katastrofaalisesti. Astralis johti ottelua ensimmäisen puoliskon jälkeen 12-3, ja lopulta voitti luvuin 16-8. Kartassa nähtiin mielenkiintoinen tilanne, kun tanskalaisjoukkueen tähti Benjamin “BlameF” Bremer iski kuuden tapon kierroksen.

Mirage oli selkeästi tiukempi kuin aloituskartta, ja NIP onnistui säilyttämään paikkansa turnauksessa vielä hetken voittaen 16-14.

Nuke näytti jo ruotsalaispuolen varmalta voitolta, kun he johtivat karttaa luvuin 14-8. Astralis kuitenkin suoritti comebackin ja voitti kartan jatkoajalla, 19-16.

Astralis pysyy vahvana ja pitää toiveensa turnausvoitosta elossa. NIP puolestaan sijoittuu turnauksen jaetulle viimeiselle sijalle.

Gambit vs. Liquid

Seuraavaksi oli vuorossa Liquidin ja Gambitin välinen kamppailu. Liquid yllätti ensimmäisellä kierroksella voittamalla maailman parhaan joukkueen NAVIn. Ensimmäinen kartta Inferno olikin yllättävän tiukka, ja Gambit voitti sen juuri ja juuri 16-14.

Gambitin valinta Vertigo ei tarkoittanut kuitenkaan helpotusta venäläisjoukkueelle. Liquid jatkoi yllättyksellistä turnaustaan ja vei voiton luvuin 16-13.

Overpass oli kuitenkin Liquidille katastrofi, sillä pohjoisamerikkalaisjoukkue voitti vain kaksi kierrosta ja hävisi luvuin 2-16.

Liquid putosi alempaan kaavioon Astralista vastaan, ja Gambit eteni ylemmän kaavion finaaliin koohtaaman G2-Vitality -ottelun voittajan.

(Tulosuutinen päivittyy.)

Tänään pelit jatkuvat alla olevan aikataulun mukaisesti Pelaajatcomin Twitch-kanavalla:

Kansikuva: Blast