SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
BIG:n CS-joukkueen kokoonpanoon isoja muutoksia – Aleksib:n entinen joukkuekaveri korvattiin tylysti
  • Perttu
    Leinonen

BIG:n CS-joukkueen kokoonpanoon isoja muutoksia – Aleksib:n entinen joukkuekaveri korvattiin tylysti

julkaistu: 13.02.2024 10:30

Saksalaisorganisaatio BIG tiedotti maanantaina tehneensä muutoksia Counter-Strike 2-joukkueensa kokoonpanoon. Organisaatio päätti palata takaisin täysin saksalaiskokoonpanoon, kun se penkitti puolalaisen AWP-pelaaja Mateusz “mantuu” Wilczewskin. Mantuu muistetaan parhaiten Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkuetoverina, joka oli aloittamassa suomalaisen kanssa OG:n ensimmäistä CS-kokoonpanoa vuoden 2019 lopulla.

Mantuun lisäksi penkille on siirretty Elias “s1n” Stein. BIG tiedotti hankkineensa kaksikon tilalle Florian “syrsoN” Rischen ja Jon “JDC” de Castron, jotka vapautuivat edellisen joukkueensa 00NATION:n palveluksista sen jälkeen, kun organisaatio päätti lopettaa toimintansa CS:n parissa.

AWP-pelaaja SyrsoN on BIG:lle ennestään hyvinkin tuttu pelaaja, sillä 27-vuotias pelimies pelasi BIG:ssä vajaat kolme vuotta ennen siirtymistään 00NATION:n.

JDC:lle siirto saksalaisorganisaatioon on puolestaan ensimmäinen kerta. JDC muistetaan parhaiten MOUZ:sta ja sen akatemiajoukkue MOUZ NXT:stä. Suomalainen Jimi “Jimpphat” Salo korvasi JDC:n viime kesänä MOUZ:n ykkösjoukkueessa, jonka jälkeen 23-vuotiaan pelaajan tie vei SyrsoNin tapaan 00NATION:n riveihin.

BIG:n vuosi 2024 on alkanut pettymysten sävyttämänä, kun joukkue epäonnistui ensin Euroopan suljetuissa major-karsinnoissa jääden ilman paikkaa RMR-karsintaturnauksesta. Joukkue epäonnistui myös BLAST Premier Spring Groups -turnauksessa, kun se hävisi ratkaisevassa ottelussa paikasta BLAST Premier Spring Final -turnaukseen Astralikselle 2-1.

Kuva: BIG Lähde: HLTV