SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Barcelona – Tottenham: Maalijuhlien odottelu turhaa
  • Toimitus

Barcelona – Tottenham: Maalijuhlien odottelu turhaa

julkaistu: 11.12.2018 15:17

Tänään Barcelonassa Camp Nou:lla pelataan Mestarien Liigan viimeisen kierroksen ottelu, jossa kohtaavat Barcelona ja Tottenham. Sää Barcelonassa on mukavasti plussan puolella, vesisade tulee vasta torstaina ja tuultakaan ei ole odotettavissa, eli keli on mahtava jalkapallon pelaamiselle. Kenttä on mitoiltaankin suunnilleen samanlainen, kuin suurin osa kentistä, eli 105 x 68 metriä.

Kotijoukkue lähtee otteluun tilanteesta, jossa sillä ei ole mitään panosta. Barcelona on voittanut jo lohkonsa ja koska lauantain ottelussa Espanyolia vastaan joukkueella oli ykkösmiehistö kentällä, voidaan odottaa Valverden peluuttavan joukkuetta tässä ottelussa jonkinlaisella rotaatiolla.

Joukkueen miehistöstä puuttuvat varmasti Roberto, Rafinha, Umtiti ja Malcom. Barcelonan miehistössä kyllä silti leveyttä riittää ja voidaankin olettaa joukkueen löytävän kentälle jälleen erittäin tasokkaan nipun pelaajia kaikesta huolimatta.

Vierasjoukkue Tottenham lähtee otteluun täysin toisenlaisista lähtökohdista. Joukkue on lohkossa toisena tasapisteissä Interin kanssa ja tarvitsisi oikeastaan väkisin voiton tästä kamppailusta. Tottenhamin taivalta voi todellakin helpottaa hieman se, jos kotijoukkue lepuuttaa hieman tähtipelaajiaan. Silti on varmaa, että vierasjoukkue ei tänään voi ryntäillä itseänsä tilanteista pihalle.

Jos ottelusta tulee maalintekotalkoot, on Tottenhamin mahdollisuudet voittaa ottelu minimaaliset. Vieraiden loukkaantumislista on nimellisesti pitkä, mutta totuus on se, että avauksen pelaajista varmasti sivussa on Dembele. Hänen lisäkseen Trippierin ja Wanyaman pelikunto selvinnee vasta iltapäivän/alkuillan aikana. Lamela puolestaan näyttäisi olevan jo täydessä vireessä.

Tottenhamin ainoa mahdollisuus päästä jatkoon on pitää peli tasaisena ja se tarkoittaa pelin painopisteestä huolehtimisesta. Tämä taas tarkoittaa ottelun maaliodottaman laskua alemmaksi. Barcelonalle puolestaan ottelu on vain yksi päivä pois elämästä. Heitä tämä lopputulos ei liikuta vasemmalle, eikä oikealle. Tietysti kotiyöeisön edessä tulee aina tehdä parhaansa, jos kentälle pääsee.

Pelin panokset ovatkin sen suuntaiset, että koska maaliodottama on lähtenyt Barcelonan pelien tapaan täysin lapasesta, niin meidän tehtävä on pamauttaa kertoimia vastapalloon ja pelata yleisesti kannattavampaa undet tyyppistä ratkaisua. Lisäjännitykseksi tarjoamme myös pienen ylikertoimisen hupivedon mahdollisuuden. Päävedossa myös jokaisella vetosivustolla oleva under 3.5 maalia on pelattavissa, vaikka siinä kerroin alkaa olemaankin jo hivenen onneton.

Ensimmäinen puoliaika alle 1.0 maalia @2.68

» pelaa kohdetta pinnaclella