SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Banjon ammattilaisura urkenee vahvasti – Joulukalenteri luukku #21
  • Saara
    R

Banjon ammattilaisura urkenee vahvasti – Joulukalenteri luukku #21

julkaistu: 21.12.2023 19:30

Vuosi 2023 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomille yksi kaikkien aikojen hermeettisimmistä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta Pelaajatcomin perinteisen joulukalenterin muodossa.

Joulukalenteri käsittelee tänä vuonna Counter-Strike 2 -peliä. Kalenterin neljä viimeistä luukkua käsittelevät suomalaisia nuoria CS2-lupauksia.

Luukku #21

Matias “Banjo” Kivistö

  • Ikä: 19
  • Joukkue: HAVU Gaming
  • Rating: 1.05

Lempäälässä varttunut Banjo aloitti Counter-Striken pelaamisen jo ala-asteikäisenä, mutta vakavampaa hommasta tuli muutama vuosi sitten, kun hän liittyi keravalaiseen Roots Gaming -nuorisojoukkueeseen. Kilpapelaaminen lähti hyvään alkuun Rootsin ja sen jälkeen SAWO Esportsin riveissä.

Vuoden 2021 syksystä tämän vuoden alkuun asti Banjo pelasi Fnatic Rising -akatemiajoukkueessa. Hän pääsi näyttämään taitojaan We Play Academy League -tapahtumissa, mutta myös huipputason kokemusta tuli täydennysmiehenä ESL Pro Leaguen 15. kaudella.

Tämän vuoden alussa Fnatic lähetti akatemiatiimiläisensä omille teilleen, ja kevättalven mittaan Banjo löysikin uuden kodin kotimaisesta Havusta. Jengin kulunut vuosi on ollut vaihteleva niin kokoonpanon kuin menestyksenkin osalta. Vuoden päätteeksi HAVU on nyt maailman rankingissa sijalla 22. Ensi vuonna Banjo pääsee kokeneine tiimitovereineen tavoitteleaan Suomi-CS:n kirkkaimpia parrasvaloja.

Palkintoja tuhansien eurojen arvosta

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-, X- ja TikTok-sivuilla. Kaikkien seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa pelaamiseen liittyviä tuotteita tuhansien eurojen edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia sosiaalisessa mediasa.

Tarkemmat ohjeet joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät somekanavien joulukalenteri-julkaisuistamme.

Kuva: HAVU