SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Baltimore Ravens – Denver Broncos: Jatkuuko voittoputki?

julkaistu: 23.09.2018 15:20

Tänään nykyiselle M&T Bank Stadiumille ahtautuu jälleen yli 71 tuhatta henkeä katsomaan, kun hyvin kauden aloittanut kotijoukkue kohtaa muutamassa vuodessa suuren muutoksen kokeneen Denver Broncosin.

Kotijoukkueen huolena ovat suuresti loukkaantumiset, joista mainitsen vain muutamia. LB osastolta varmasit on poissa Timothy Williams ja ilmeisesti myös Clinton Mosley, koska mies ei ole osallistunut harjoituksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että puolikuntoinen Judon joutuu lihasvaivoistaan huolimatta tekemään aika pitkän päivätyön joukkueen eteen. Myös puoustuksen linjasta ovat poissa Henry sekä Pierce, joten myöskin linjamiehet saavat hieman vähemmän lepoaikaa, mikäli Denver pystyy pyörittämään pidempiä hyökkäyksiä. Buffalo Billsiä vastaan näytti, että päävalmentaja John Harbaugh on tehnyt puolustuksen koordinaattori Don Martindalen kanssa tarvittavan ihmeen joukkueen suuremmaksi menestykseksi, mutta toisella viikolla Bengals jo tuhosi tämän puolustuksen täysin.

Vierasjoukkue on siirtynyt hiljalleen uuteen aikakauteen Peyton Manningin jälkeen ja nyt näihin saappaisiin on löydetty Case Keenum, joka oli jo edellisissä harjoituksissa täysin mukana ja tulee pelaamaan tämän päivän ottelussa. Keenumin pellaamista on arvottu vähän koko viikko ja se on varmasti myös osaltaan vaikuttanut tämän ottelun kertoimiin. Denverin sairaslista on muutenkin tällä hetkellä kadehdittavan lyhyt. Pelistä puuttuvat ilmeisesti ainoastaan jo pienemmälle peliajalle jäänyt veteraanicorner Adam Jones ja tulevaisuuden osastoa edustava safety pelaaja Dymonte Thomas. Denver oli jo meidän ennakossa korkealle nostettu joukkue ja he ovat pystyneet suorittamaan kaksi voitokasta ottelua, vaikka erot ovatkin jääneet pieniksi. Joka tapauksessa joukkue on osoittanut takavuosien voittamisen kulttuuria ja heillä on tänäänkin mahdollisuus jopa voittaa tämä ottelu.

Kotijoukkue saa lähteä otteluun suosikkina, mutta heidän loukkaantumistilanteessaan, he tuskin pitävät pelin tempoa kovin korkeana. Keenum pystyy parhaimmillaan tuhoamaan Ravensin puolustuksen, mikäli he eivät paranna Bengals pelistä ja sen takia 6.5 pinnan kotitasoitus on mielestämme täysin liikaa. Odotamme tasaista ottelua, joka lopussa jotenkin päättyy.