SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Baltimore Ravens – Cleveland Browns: Vierailla playoff-avaimet kädessä

julkaistu: 30.12.2018 15:22

Pääsisiköhän Pittsburgh Steelers playoffeihin? No se riippuu tästä ottelusta. Cleveland Browns on pelannut loppukauden todella hyvin ja divisioonassa saadaan ensi vuonna olla jännän äärellä. Ikuisesta heittopussista on tullut jo voittojoukkue. Jos vierasjoukkue ottelun voittaa, pystyy Steelers vielä nousemaan mukaan playoffeihin.

Edellinen joukkueiden kohtaaminen oli todellinen jenkkifutiksen antikliimaksi. Kyseisessä ottelussa ei tehty yhtäkään touchdownia. Ottelu päättyi virallisella peliajalla tasan. Jos tuossa ottelussa silloinen Brownsin potkasija Gonzalez olisi onnistunut voittamaan ottelun, taistelisi Browns tällä hetkellä jopa playoffeista.

Divisioonan sisäiset ottelut ovat aina tiukkoja ja nyt Ravensilla on edessä pakkovoitto. “Pikkuveli” ei kuitenkaan halua antaa helppoja tässä ottelussa ja sen takia odotammekin todella tiukkaa ottelua.

Ravensilla on ollut pienimuotoisia loukkaantumishuolia tällä viikolla, mutta tällä hetkellä näyttää että jokainen pelaaja on rosterissa mukana. Ottelun yli/alle-raja on kinkkisen tiukka, joten päädymme tässä ottelussa vieraiden tasoituksen puolelle. Browns on yksinkertaisesti pelannut viimeajat liian hyvin, että tästä ottelusta voisi odottaa kotijoukkueen yli touchdownin voittoa.