SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
BACK TO SERVER! – Osallistu Pelaajatcom Liigan kampanjaan ja voita itsellesi CS:GO-hanskat!
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

BACK TO SERVER! – Osallistu Pelaajatcom Liigan kampanjaan ja voita itsellesi CS:GO-hanskat!

julkaistu: 12.08.2021 09:50

Syksy saapuu ja on aika palata serverille! Tämä tarkoittaa myös sitä, että Pelaajatcom Liigassa polkaistaan käyntiin huippukampanja piristämään syksyn pimeneviä iltoja!

Kampanjan ajan saat koodilla “PelaajatSyksy” peräti -30% alennuksen Pelaajatcom Liigan kuukausimaksusta. Alennuskoodi käy kaikkiin 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk tilauksiin. Pidemmissä kertatilauksissa on myös sisäänrakennetut ylimääräiset alennukset, jotka toimivat koodin kanssa ja näkyvät FACEIT-tilaussivulta.

Kampanja on voimassa 8.9.2021 asti ja jokainen pelaaja voi käyttää koodin vain kerran, joten otathan sen huomioon tehdessäsi tilausta. Mitä pidemmän tilauksen kerralla teet, sitä enemmän säästät rahaa.

EDIT: Kampanjaa jatkettu suuren suosion vuoksi vielä viikolla!

» LIITY PELAAJATCOM LIIGAA TÄSTÄ!

Lisäksi kaikki käyttäjät, jotka käyttävät koodin “PelaajatSyksy” osallistuvat samalla automaattisesti arvokkaiden CS:GO-hanskojen arvontaan. Kampanjan päättyessä syyskuun alussa kaikkien koodin käyttäjien kesken arvontaan 1x Moto Gloves | Turtle (Field-tested) – hanskat! Hanskojen arvo on tällä hetkellä n. 200€. Arvonnan voittajaan tullaan olemaan yhteydessä FACEIT-alustan kautta.

Mikä on Pelaajatcom Liiga?

FACEIT on maailman johtava kilpapelialusta, jossa voit haastaa muita pelaajia sen eri liigoissa sekä turnauksissa. Täältä löytyy myös Pelaajatcom liiga, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaiset CS:GO-pelaajat yhteen ja luoda uusia tähtiä. Liigan pelaajat itse vaikuttavat sen kehitykseen, ottavat osaa huipputurnauksiin ja tavoittelevat huikeita liigapalkintoja.

Liiga on jaettu 3 sarjatasoon, jotka ovat Pelaajatcom Liiga 1-5, Pelaajatcom Liiga 6-10 ja Pelaajatcom Liiga Legendat (2700 ELO). Taitorajoitus määräytyy pelaajan FACEIT-tasoluokituksen mukaan.

Kuka tahansa voi liittyä Liigaan maksamalla kuukausimaksun ja saada hienojen palkintojen lisäksi mahdollisuuden näyttää pelitaitojaan koko Suomen e-urheilukansalle! Kuukausittain Liigan palkintopotti on vähintään 2600€ ja lisäksi Legendat-liigatason 3 parasta pelaajaa pääsevät taistelemaan Faceit Pro League Challengerin karsintoihin.

Kuukausittaiset palkintopotit sisältävät yhteensä 2000€ edestä käteispalkintoja, kun taas viikoittain Liigassa jaetaan satojen eurojen edestä Skinbaronin Vouchereita!

Tuoreimmat uutiset: