SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Avtomobilist – Severstal: Jatkuuko isäntien voittokulku?
  • Toimitus

Avtomobilist – Severstal: Jatkuuko isäntien voittokulku?

julkaistu: 27.09.2018 16:27

Kaikista kymmenestä ottelustaan voitot napsinut KHL:n ja Idän kärkiseura Avtomobilist kohtaa Lännen kahdeksantena olevan Severstalin.

Voitosta voittoon luistellut Avtomobilist oli sillassa kotonaan toissailtana Lokomotivia vastaan, mutta nousi kolmossentterinsä Francis Paren kahdella maalilla ja kolmella pinnalla kolmen maalin takaa ensin tasoihin sekä jatkoilla komeasti voittoon asti tehoketjunsa laiturin Dan Sextonin niitattua voittonyytin ja kauden seitsemännen osumansa.

Anatoli Golyshev on isäntien maalipörssin kärjessä kahdeksalla repullaan.

Severstal on saanut kuonoonsa neljästi viidessä edellisessä pelissään. Toissailtaisen vieraspelin se hävisi niukasti Metallurgille 1-2 Magnitogorskissa.

Severstalin tehomies on ollut toistaiseksi Toronto Maple Leafsissakin aikoinaan viilettänyt kanukkihyökkääjä Carter Ashton, joka on lapioinut neljä osumaa ja kuusi pinnaa tällä kaudella nykyiselle seuralleen. Ashton osui myös Metallurgia vastaan viimeksi ylivoimalla.

Avtomobilist voitti molemmat viime kauden kohtaamiset yhteismaalein 10-2. Näistä joukkueista isännät ovat noista peleistä vahvistuneet merkittävästi ja sen pahin vihollinen on sen oma korvienväli.

Avtomobilistin voittoputki tuskin katkeaa tässäkään pelissä. Sen rinta on röyhistynyt entisestään viime pelin ansiosta tehtyään lähes mahdottomasta mahdollista.