SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Avtomobilist – Jokerit: Pystyykö ikääntyneet narrit horjuttamaan kärkipoppoota?
  • Toimitus

Avtomobilist – Jokerit: Pystyykö ikääntyneet narrit horjuttamaan kärkipoppoota?

julkaistu: 31.10.2018 12:51

Lännen kolmonen Jokerit joutuu tänään todelliseen mittariin, kun se kohtaa idän ja koko liigan kuningasjoukkueen Avtomobilistin Jekaterinburgissa.

Avtomobilist on kärsinyt koko kaudella vasta yhden ainoan tappion, kun Barys Astana yllätti sen pari viikkoa sitten hakemalla siitä 2-1 vierasvoiton. Muut 22 ottelua ovatkin sitten päättyneet Avtomobilistin voittoon

Joukkueet kohtasivat syyskuussa Helsingissä, missä Jokerit kärsi 0-3 kotitappion vieraiden viimeisteltyä kaikki osumansa päätöserässä. Kaksi osumista syntyi tyhjään reppuun.

Avtomobilistin Stephane Da Costan johtama ykkösvitja laidoillaan Anatoli Golyshev ja Nigel Dawes ovat kahmineet yhteensä 26 nyyttiä ja 59 pinnaa.

Dawes pitää joukkueen sisäistä piikkipaikkaa seitsemällä repulla ja 24 pisteellä. Dawes ja Da Costa ovat kulkeneet pinnojen valossa käsi kädessä viime peleissä. Sentteri on raapinut neljässä viime ottelussa kolme maalia ja syötön, Dawes maalin ja kolme syöttöä.

Jokerit lähti rentoutuneena kohti Jekaterinburgia. Synttärit oli ja meni ja viikonlopusta selvittiin pelillisestikin ehjin nahoin ja täysin pistein.

Jos ja kun narrit pelaavat kurinalaisesti isäntiä vastaan, voivat Lauri Marjamäen suojatit kärkipoppoota kipeimmin horjuuttaa.

Isännissä kyllä tiedostetaan Jokerien vahvuudet ja se kyttää tarvittaessa ratkaisevaa kuoliniskua päätöserään asti.

Rolle-setä ei lähde tänään arpomaan voittajaa saati mene ainakaan aidan matalimmasta kohdasta Avtomobilistin voiton kautta. Sen sijaan ottelun maalimäärissä ja niiden kertoimissa on ilmaa ja isketään sinne suoraan vyön alle.