SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Australian CS:GO-tähti kävi voittamassa miljoonaturnauksen: “Hän haluaa asua ja pelata Euroopassa”
  • Juuso
    Syngelmä

Australian CS:GO-tähti kävi voittamassa miljoonaturnauksen: “Hän haluaa asua ja pelata Euroopassa”

julkaistu: 28.02.2022 14:40

FaZe Clan voitti IEM Katowice 2022 -huipputurnauksen trillerifinaalissa Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustaman G2:n karttavoitoin 3–0. Kaksi ensimmäistä karttaa venyivät jatkoajalle ja toisena pelattu Mirage kesti peräti 58 kierrosta. Myös viimeinen kartta venyi päätyyn asti, kun FaZe voitti ratkaisevan kartan niukasti 16–14.

FaZen norjalaispelaaja, Håvard “rain” Nygaard, joutui jättämään pudotuspelit väliin koronaoireiden takia. IEM:n säännöt kieltävät pelaamisen eristyksistä pudotuspelien aikana.

FaZe sai apua pudotuspeleihin Justin “jks” Savagelta. Australialaistähti paikkasi lohkovaiheessa joukkueen virolaistähteä, Robin “ropz” Koolia, jolla oli lohkovaiheessa myös koronaoireita.

Jks oli se pelaaja, kuka voitti maratonkartta Miragen FaZe Clanille. Australialaispelaaja oli “yksi vastaan kaksi” -tilanteessa G2:n Ilya “m0NESY” Osipovia ja Suomen Aleksib:tä vastaan. Voit katsoa tilanteesta videon alta. Videossa nähdään ensiksi tilanne selostuksella ja heti perään FaZen TeamSpeakin kanssa. Erityisesti joukkueen kapteenin, Finn “karrigan” Andersenin, reaktioita kannattaa seurata voitetun kartan jälkeen.

Ex-joukkueen omistaja tarjoaa kaiken tukensa

Jks pelaa valitettavasti edelleen ilman joukkuetta. Hänen edellinen virallinen joukkueensa oli Complexity. Ranskalainen esports-toimittaja “neL” kirjoittaa Twitterissä, että on suorastaan rikollista, ettei jks pelaa tällä hetkellä missään joukkueessa.

“Jks ansaitsee joukkueen. Complexityn on käytettävä häntä. Tai fnaticin, OG:n tai ENCEn. Ehkä EG tai MOUZ voivat käyttää häntä myöhemmin? On rikollista nähdä hänet ilman joukkuetta.”

Complexityn omistaja ja toimitusjohtaja Jason Blake yhtyi neLin sanoihin. Lisäksi hän paljasti, että hän tukee jks:ää edelleen tämän uralla, vaikka Complexityn joukkueessa australialaista ei nykyään nähdäkään. Lisäksi Blake paljastaa, että jks haluaa pelata ja elää Euroopassa.

“Olen täysin samaa mieltä. Jks haluaa asua ja pelata Euroopassa. Olemme maksaneet hänelle palkkaa ja pitäneet hänen viisuminsa kunnossa, mutta emme ole ainakaan vielä saaneet tarjouksia. Toivottavasti IEM Katowice 2022 saa joukkueet kiinnostumaan hänestä. Hän on edelleen ilmiselvä tähti, joka ansaitsee joukkueen.”

Lähteet: neL, JasonBWLake, ESL

Kuva: FaZeClan