SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ATP Wien 2018 | Mikhail Kukushkin – Marton Fucsovics – Mistä kazakstanilainen on löytänyt tälläisen vireen?
  • Toimitus

ATP Wien 2018 | Mikhail Kukushkin – Marton Fucsovics – Mistä kazakstanilainen on löytänyt tälläisen vireen?

julkaistu: 26.10.2018 10:32

Kazakstanin Mikhail Kukushkin on selviytyi turnaukseen karsintojen kautta kaataen Safranekin ja Rublevin. Todellisen yllätyksen hän kaivoi ensimmäisellä kierroksella, kun hän kaatoi Grigor Dimitrovin erin 1-2. Lähes kahden ja puolen tunnin ottelussa Kukushkin otti johdon ensimmäisen setin jälkeen, mutta hävisi toisen setin 4-6. Viimeisessä setissä Kukushkin mursi heti alkuun ja selvisi tämän jälkeen peräti viidestä murtopallosta vieden ottelun lopulta nimiinsä.

Seuraavaksi vastassa oli Lucky Loser Rublev.  Tälläkään kertaa venäläisellä ei ollut lopulta sanottavaa ottelussa ja Kukushkin on kahdeksan joukossa.

Vastaansa hän saa Unkarin Marton Fucsovicsin, joka on pelannut todella mukiinmenevän kauden. Unkarilaisen otteet ovat kuitenkin selkeästi paremmat olleet tällä kaudella massalla. Tuolla alustalla irtosi mm. Geneven turnausvoitto.

Kovalla alustalla miehen peli on ailahdellut suuresti ja varsinkin hallipeleissä ei ole parasta Fucsovicsia nähty. Alkuvuodesta Budapestin haastajassa Kuhn tiputti miehen neljännellä kierroksella ja kuukausi sitten Metzissä Radu Albot pisti miehen lauluun suoraan 2-0. Tässäkin turnauksessa molemmat ottelut ovat painuneet kolmanteen settiin Auger-Aliassimea ja Fogninia vastaan.

Luvassa on varmasti tiukka vääntö ja Fucsovicsin yhden setin voitto ei olisi tässä yllätys. Kukushkin on kuitenkin pelillisesti yllättävän hyvässä vireessä, jonka esimerkiksi Dimitrov-voitto osoittaa. Kertoimissa ei ole jättimäisesti ilmaa, mutta uskon kuitenkin kazakstanilaisen hoitavan päivän ottelun nimiinsä.