SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ATP Finals: Marin Cilic – John Isner | Kahden kovan iskijän ottelu
  • Toimitus

ATP Finals: Marin Cilic – John Isner | Kahden kovan iskijän ottelu

julkaistu: 14.11.2018 17:01

Molemmilla on edessä tärkeä ottelu, sillä häviöllä olet käytännön varmasti ulkona turnauksen neljän parhaan joukosta. Molemmat pelaajat kärsivät 2-0 tappion ensimmäisessä ottelussa. Isner hävisi selkeästi Novak Djokovicille ja Cilic vastaavasti väänsi tiukan ottelun Zvereviä vastaan. Cilic johti ottelun molempia settejä murrolla, mutta Zverev käänsi molemmat setit tiebreak-voitoksi ja vei ottelun nimiinsä 2-0.

Molemmat pelaajat selvisivät syyskuussa US Openin puolivälieriin, mutta sen jälkeen onnistumiset ovat olleet heikommassa. Isner ei ole tahtonut saada peliään kulkemaan sisähallissa ja viimeisin tappio ennen finaalia tulikin toisella kierroksella Pariisin Mastersissa turnauksen voittanutta Khachaovia vastaan.

Cilic vastaavasti kaatoi Dimitrovin ja Kohlschreiberin, mutta kaatui lopulta saappaat jalassa 1-2 Djokovicille, eli toiselle finaalissa samaisessa turnauksessa.

Molemmat pelaajat ovat tasaisia iskijöitä, mutta kertoimissa Cilic on pienoinen suosikki. Ei toki syyttä, vaikka Isner on tämän kauden ainoan kohtaamisen Miamissa voittanut. Cilic oli Zverev-ottelussa todella hyvä, mutta viimeinen terä jäi uupumaan. Nyt on korjauksen aika. Vihjettä kirjoittaessa Zverev vääntää tasaista matsia Djokovicin, joten jos näistä haluaisi laskea yksi plus yksi, kallistuisi vaaka Cilicin puolelle.

Cilicin 2-0 voitto ei ole kaukana ja Isnerin syöttöä ei ole helppo murtaa. Cilicillä on kuitenkin kaksikosta parempi liike ja jo tästäkin syystä voidaan uskoa vähintään yhteen syötönmurtoon ottelussa. Tiebreak varmasti ottelussa tullaan näkeemään. Sen verran tasainen pari on kyseessä. Joka tapauksessa pelivalinta kohdistuu tänään Cilicin vähintään kolmen pelin voittoon.