SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Atlanta Falcons – Dallas Cowboys: Sisähallin erikoinen

julkaistu: 18.11.2018 17:16

Taas kerran olemme jännän äärellä. Sisähallipeli Mersun hallissa ja Atlanta hävinnyt edellisen ottelun. Matt Ryan on rikkonut tällä kaudella ennätyksiä. Hän on parhaalla QB-ratingilla otteluita hävinnyt pelinrakentaja. Nyt vastassa Dallas, joka voitti Eaglesin nukahduksen ansiosta tärkeän divarimatsin viime viikolla.

Amari Cooperin hankkiminen Dallasiin auttoi joukkuetta. Miestä tuplataan aivan täysin turhaan, vaikka kyseessä on pääsiäiskäsi. Kyllähä Cooper palloja koppaa, mutta hänen tuplaaminen sopii Dallasin pelisysteemiin. Palloa heitetään vanhoille tutuille, jos Dak Prescott siihen pystyy. Ezekiel Elliott hoiti Eaglesia vastaan tonttinsa kovin kauniisti.

Dallas on vihdoin saanut vähän pelinsyrjästä kiinni, joten vierailta on odotettavissa vähintään 17 pistettä otteluun. Atlantan on pakko vihdoin herätä. Hyvin teoreettinen mahdollisuus playoffeihin vielä on, mutta käytännössä loput ottelut pitää voitaa. Tästä on hyvä aloittaa.

Ottelusta voi tulla tasainen. Ainoa mikä voi overin sössiä, on se että Dallas pääsee johtoon ottelussa. Kuitenkin Atalantassa tiedetään realiteetit. Ottelu on pakko voittaa ja tuskin joukkue kovin kevyesti otteluun hiipii. Tästä syystä alle 50 over-line on ihan täysi lahja. Dallasin puolustus ei loistanut Eaglesia vastaan, eikä varmasti pysty Atlantaakaan vastaan tekemään erikoisia.

Tästä syystä painellaan iloisesti rapia 50 pinnaa betsilapulle ja ollaan iloisia, kun pääsee seuraamaan hyvää NFL-ottelua!