SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis julkisti uudet pelaajansa – yllätysnimi mukana
  • Juuso
    Syngelmä

Astralis julkisti uudet pelaajansa – yllätysnimi mukana

julkaistu: 22.06.2023 20:15

 

Astralis on saanut pitkäaikaisen tavoitteensa täytettyä, kun entinen Sprout-pelaaja, Victor “Staehr” Staehr, liittyy joukkueen CS-kokoonpanoon. Vielä aiemmin organisaatioiden välisissä neuvotteluissa Staehr vihjaili, ettei tule jättämään Sproutia Astraliksen takia.

Nyt ääni on jostain syystä muuttunut, sillä sisäistä remonttia tekevä Astralis sai kuin saikin Staehrin liittymään CS-kokoonpanoonsa.

Yllättävää on kuitenkin se, että Staehrin lisäksi joukkueeseen liittyy entinen Heroicin ja Copenhagen Flamesin pelaaja, Johannes “b0RUP” Borup, jonka liittymisestä Astralikseen ei ole huhuttu missään.

Penkille siirtyy organisaation neljään major-mestaruuteen johtanut Lukas “gla1ve” Rossander. Joukkueen AWP-pelaaja Nicolai “device” Reedtz kertoi IEM Dallasissa, ettei IGL:n johtamiskyvyillä ole tänä päivänä niin suurta merkitystä. Hänen mukaansa nykymeta on se, että myös IGL:n on saatava mahdollisimman paljon frägejä. Gla1ven yksilötaso on sakannut jo pitempään.

Gla1ven penkityksen myötä kapteenin rooli siirty Benjamin “blameF” Bremerin harteille, jolla on kokemusta IGL:n työstä Complexityn kansainvälisestä kokoonpanosta.

Pikavisiitin ykkösjoukkueessa suorittanut Alexander “Altekz” Givskov siirtyy siirtojen myötä takaisin Astraliksen akatemiajoukkueeseen. Gla1ven vapautuminen siirtomarkkinoille herättänee monen huippujoukkueen mielenkiinnon.

Lähde: HLTV | Kuva: Astralis