SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astraliksen Nicolai “device” Reedtz mielenkiintoisessa haastattelussa – IGL-rooli, pelitavan muuttaminen, blameF, roolien parantaminen, uusi pelaaja
  • Juuso
    Syngelmä

Astraliksen Nicolai “device” Reedtz mielenkiintoisessa haastattelussa – IGL-rooli, pelitavan muuttaminen, blameF, roolien parantaminen, uusi pelaaja

julkaistu: 29.03.2024 21:37

Astraliksen AWP-pelaaja ja nykyinen pelinsisäinen johtaja, eli IGL, Nicolai “device” Reedtz kertoo HLTV:lle kattavassa haastattelussa Astraliksen tulevaisuudesta ja asioista, jotka johtivat muun muassa Benjamin “blameF” Bremerin penkitykseen.

Kun Astralis ei selviytynyt kotimaansa majoreille Tanskan Kööpenhaminaan, Astralis ilmoitti penkittävänsä joukkueen silloisen IGL:n Bremerin. Tulos oli joukkueelle valtava pettymys sen jälkeen, kun joukkue sai entisen Heroicin tähtikaksikon (Martin “stavn” Lund, Jakob “jabbi” Nygaard) kokoonpanoonsa.

Kun Bremer penkitettiin, hänen tilalleen nostettiin Monten tanskalaispelaaja, Alexander “br0” Bro. Yhteisö reagoi pelaajavaihtoon skeptisesti, olihan Bremer antanut niin joukkue- kuin yksilötasolla Brota enemmän näyttöjä.

Reedtzin mukaan Bron saapuminen joukkueen avuksi oli kuitenkin järkevin ja parhain ratkaisu. Aikaisemmin Lund joutui vaihtamaan rooleja Heroicissa totuttuihin rooleihin, koska Bremer halusi pelata samoja rooleja.

– Ensimmäinen tehtävämme on palauttaa stavnille hänen Heroic-roolinsa, blameF pelasi useasti näitä CT-puolen rooleja. Lisäksi tavoitteena on vaihtaa myös jabbin rooleja siten, että pystymme käyttämään entistä Heroic-kaksikkoa mahdollisimman tehokkaasti. Nyt kun meillä on br0, hän voi ja on halukas ottamaan tarvittavia jämärooleja, jotta stavn ja jabbi pääsevät pelaamaan mahdollisimman vapaasti, Reedtz kertoo.

Reedtz myöntää olevansa usein eri mieltä Bremerin kanssa silloin, kun tämä vielä johti joukkuetta. Usein jopa niin paljon, että häntä alkoi ärsyttämään.

– En sano tätä haukkuakseni blameF:ää, mutta pelasimme usein sellaisella tavalla, joka ärsytti minua. Tavalla, jolla en halua pelata. Se sai minut miettimään, miten minä haluan pelata Counter-Strikeä, Reedtz avaa.

Reedtzin mukaan Bremer sanoi jossain vaiheessa, että hän ei halua pelata IGL:nä uransa loppuun saakka.

Voit katsoa lähes kolme tuntia kestävän HLTV Confirmedin erikoisjakson, jossa puhutaan yllä olevien aiheiden lisäksi muun muassa Astraliksen uudesta päävalmentajasta Casper “ruggah” Duesta.

Lähde: HLTV | Kuva: PGL