SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astraliksen johdolta erikoinen ratkaisu – muutoksia kokoonpanoon
  • Juuso
    Syngelmä

Astraliksen johdolta erikoinen ratkaisu – muutoksia kokoonpanoon

julkaistu: 17.04.2023 19:20

 

Astralis on ilmoittanut nostavansa Astralis Talent -akatemiajoukkueensa pelaajan, Alexander “Altekz” Givskovin, ykkösjoukkueensa kokoonpanoon. Erikoisen uutisesta tekee se, ettei Astralis ole toistaiseksi ilmoittanut kenenkään siirtyvän sivuun aktiivisesta kokoonpanosta. Altekz liittyy – ainakin toistaiseksi – kokoonpanoon kuudentena pelaajana.

Aikaisemmin kun Astralis on käyttänyt kuuden pelaajan kokoonpanoa, Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højslethin kanssa pelipaikkaa vaihdellut Lucas “Bubzkji” Andersen päätyi lopulta jättämään CS:GO-pelikentät kokonaan tammikuussa 2022. Bubzkjia on toivottu sen jälkeen takaisin ammattilaiseksi, mutta hän on viihtynyt mainiosti Tanskan kansallisen television CS:GO-kommentaattorina.

Yhteisö on ihmetellyt miksei Astralis siirrä kumpaakaan pitkäaikaista pelaajaansa, Xyp9xia tai Lucas “gla1ve” Rossanderia sivuun. Molempien meriitit tiedetään, kumpikin on voittanut Intel Grand Slamin sekä peräti neljä major-turnausta. Tästäkin huolimatta joukkueen tulokset ovat jääneet alhaisiksi viime vuosien aikana. Monen mielestä pelkkä Altekzin nostaminen kokoonpanoon ei tule muuttamaan kokoonpanon tuloksia suuntaan tai toiseen.

Altekz on pelannut tänä vuonna kiitettävällä 1.15 ratingilla Astraliksen akatemiajoukkueessa. Astralis ei selviytynyt Pariisin CS:GO-majoreille, mutta pelaa huhti-toukokuun vaihteessa Brazy Party 2023 -turnauksessa yhdessä suomalaisorganisaatio ENCE:n kanssa. Astralis osallistuu myös IEM Dallas 2023 -huipputurnaukseen Pariisin majoreiden jälkeen touko-kesäkuun vaihteessa.

Lähde: HLTV | Kuva: Astralis