SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astraliksen AWP-pelaaja avautuu joukkueen vaikeuksista
  • Juuso
    Syngelmä

Astraliksen AWP-pelaaja avautuu joukkueen vaikeuksista

julkaistu: 03.02.2022 10:00

Phillip “Lucky” Ewald oli valtavan haasteen edessä, kun hän liittyi Astralikseen elokuussa 2021. 19-vuotias tanskalaispelaaja sai täytettäväkseen valtavat saappaat, kun hän korvasi joukkueessa yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä AWP-pelaajista, Nicolai “device” Reedtzin.

“Sanoisin, että tämä on ollut melkoinen matka. Joukkueessa on tapahtunut kaikenlaista. Muistaakseni ensimmäisen kolmen kuukauden aikana pelasin kolmen eri kokoonpanon kanssa, koska meillä oli vielä tuolloin kuuden pelaajan kokoonpano. Lisäksi olen pelannut kahta eri roolia. Näistä syistä en ole vielä löytänyt hyvää pelivirettä. Sitä on oikeastaan aika vaikea löytää näin korkealla tasolla, etenkin tällaisessa joukkueessa. On vaikeaa löytää omaa pelivirettä, jos koko joukkue pelaa huonosti. Kun joukkuepelimme alkaa toimia, pelaan varmasti paremmin itsekin.” Lucky kommentoi alkuaan Astraliksessa.

Luopui sosiaalisesta mediasta

Ennen Astralista Lucky pelasi lähinnä pienemmissä joukkueissa, kuten Trickedissä. Kun häneltä kysyttiin paineista, vastasi tanskalaispelaaja olevansa vähentänyt esimerkiksi sosiaalisen median käyttöä huomattavasti.

“Kun puhutaan Astraliksesta Counter-Strikessa, kaikki tietävät mistä on kyse. Jokaisella on jonkinlainen mielipide. Voi olla todella stressaavaa lukea ihmisten mielipiteitä joukkueesta. En kuitenkaan usko, että ne ovat vaikuttaneet suorituksiini serverillä. Niillä on ollut enemmänkin vaikutusta pelin ulkopuolella. En esimerkiksi ole enää niin paljon sosiaalisessa mediassa, koska mielestäni minun ei tarvitse nähdä jokaista mielipidettä minua tai joukkuettamme koskien. Ymmärrän, että jokaisella on oma mielipiteensä asioista joita he haluaisivat jakaa, mutta jokaista mielipidettä ei tarvitse sanoa ääneen.” avautuu Lucky.

Voit katsoa Luckyn haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Lähde: Pley

Kuva: AstralisCS