SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ässät – TPS: Ottaako Pata revanssin?
  • Toimitus

Ässät – TPS: Ottaako Pata revanssin?

julkaistu: 03.10.2018 14:26

Liigajumboksi valahtanut Ässät yrittää kammeta tänään kotiluolassaan sarjakärjessä pikkupetojen kanssa tasapäisesti porskuttavaa TPS:ää piikkipaikalta Isomäessä.

Joukkueet kohtasivat jo kaksi ja puoli viikkoa sitten samaisella näyttämöllä. Tuolloin turkulaiset olivat ylikylä ja veivät pinnat mennessään Aurajoen rannalle.

Mitä tuosta muutaman viikontakaisesta mittelöstä on muuttunut toisin vai onko mikään muuttunut?

Ässien ykköstä johtaa nyt Jarno Kärki laidoillaan Sami Lähteenmäki ja Sakari Salminen, joista jälkimmäinen taiteili tuolloin Padan ainokaisen pelatessaan silloinkin samalla tontilla.

Ketjukavereina tosin olivat silloin Niklas Appelgren ja 18-vuotias Otto Kivenmäki, joka on kolmatta peliä tänään sivussa Ässien rosterista.

Ässien joukkueessa pelaa tänään uusi hyökkääjä, kun Jussi Makkosen johtaman kakkosen laidassa viilettää eilen Lukosta Pataa vahvistamaan saapunut Lauri Tukonen.

Andreas Bernard jatkaa isäntien maalinsuulla, jotka ovat hävinneet viidesti peräkkäin.

Turkulaisten maalilla ei torju puolestaan tänään turskamaan veskari Henrik Haukeland edellisestä kohtaamisesta poiketen, vaan sinne asettuu aina luotettava Rasmus Tirronen.

Kalle Kaskinen on hiukan viilannut vieraiden ketjuja viime lauantaisen Pelicansille koetun kotiselkäsaunan jälkeen.

Tepsin kultakypärää kantava Ilari Filppula aloittaa nyt ykkösen laidassa keskikaistan sijasta ja sentteriksi loikkaa Petteri Wirtanen. 17-vuotias superlupaus Kaapo Kakko jatkaa toisessa laidassa.

Kakkosen sentteriksi palaa kahden ottelun pelikieltonsa kärsinyt Oula Palve ja Zach Budish siirtyy takaisin ketjuun, jonka toisessa laidassa puolestaan jatkaa edelleen juutti Patrick Björkstrand.

Tepsi on näistä joukkueista kaikilla osa-alueilla paremmassa tikissä ja se pitänee tänään huolen, että isäntien revanssi jää haaveeksi.