SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ässät – Pelicans: Vierailla siivet kantaa liidon
  • Toimitus

Ässät – Pelicans: Vierailla siivet kantaa liidon

julkaistu: 05.01.2019 13:55

Pelicans on vihdoin saanut sairastupaansa tyhjäksi ja se kyllä näkyy pelissä. Pelicans on kuudesta edellisestä ottelusta napannut peräti 15 pistettä ja noussut sarjataulukossa jo neljänneksi. Ässät pelasi eilen Kerhoa vastaan Hämeenlinnassa, häviten 5-1. Pelicans tulee otteluun yhdellä ylimääräisellä huilipäivällä.

Ässien peli on romahtanut jälleen kerran. Vaikka tunnelin päässä nähtiin jo valoa, on joukkueelle maalinteko todella vaikeaa tällä hetkellä. Edellisessä viidessä ottelussa haaviin on tarttunut vain kaksi pistettä ja joukkue on tehnyt vain neljä maalia näissä otteluissa. Toki neljä niistä on pelattu vieraissa.

Ässät on ollut vahvempi tällä kaudella kotona, mutta edelliset voitot ovat tulleet KooKoon, Jukurien ja Saipan tasoisista joukkueista. Kolmessa edellisessä Pelicans-kohtaamisessa vieraat ovat poistuneet ottelusta täydellä pistepotilla.

Maalissa aloittavat odotetusti Andreas Bernard ja Juho Olkinuora. Varsinkin joulukuussa Bernard antoi 93,33% torjuntaprosentilla Ässille joka kerta mahdollisuudet voittoon, mutta varsinkin loppupuolella maalinteko oli totaalista myrkkyä kotijoukkueelle.

Koska Ässät ei onnistu maalinteossa ja Pelicans todellakin onnistuu, on vaikea käsittää vieraiden yli kahden kerrointa. Varsinkin kun Pori on ollut lahtelaisille kovinkin mieluinen paikka pelata. Joukkueiden tasoero on tällä hetkellä järkyttävä. Tästä syystä merkkaamme siis lapulle suoraan kakkosen.