SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ässät – HIFK: Kiehuuko Isomäen hornankattila tänään yli?
  • Toimitus

Ässät – HIFK: Kiehuuko Isomäen hornankattila tänään yli?

julkaistu: 19.10.2018 14:06

Isomäen hornankattilassa liigajumbo Ässät saa kiehuvan yleisönsä eteen aina tunteita herättävän vastustajan HIFK:n.

Ässät on vahvassa myötätuulessa. Se otti ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi peräkkäistä voittoa, kun Lukko ja Jukurit kaatuivat tasaisten vääntöjen jälkeen.

Kun porilaisten kotipelejä perkaa, niin yhtäläistä niille on se, että joukkue pelaa parhaimmat pelinsä nimenomaan eniten sytyttäviä vastustajia vastaan. Niinpä nurin ovat mennyt Lukon lisäksi myös toinen Satakunnan derbyvastustaja TPS.

Jarno Kärki tekee maalin @4.20

» pelaa kohdetta leovegasilla

HIFK puolestaan on ottanut takkiinsa kahdeksassa viime pelissään viidesti mukaanlukien kaksi CHL-peliä Skellefteåta vastaan, joista jälkimmäisestä tuli sentään voitto viikolla länsinaapurissa merkityksettömässä ottelussa.

Edellisellä liigakierroksella stadilaiset upottivat syvissä vesissä uivan KalPan Niiralan Monttuun nollilla, joten orastavaa parannusta on Ari-Pekka Selinin suojattien otteissa ollut havaittavissa.

Juhani Tyrväinen tekee maalin @3.75

» pelaa kohdetta leovegasilla

Viime kauden neljässä kohtaamisessa molemmat hoitivat tyylikkäästi voitot omista kotiotteluistaan.

Tässä räjähdysherkässä ottelussa sytytyslanka palaa ensiminuuteista lähtien eikä yllätys olisi, jos  kuppi menisi jossain vaiheessa yli ja kovaa. Tämä taas tarkoittaisi sitä, että illalla pelataan paljon ylivoimaa ja erikoistilanneosumien todennäköisyys kasvaa merkittävästi.