SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
“Arvotaan avoauto” – Katso Pelaajatcom SUBGOAL palkinnot ja tue uutta studiota!
  • Sauli
    Rautiainen

“Arvotaan avoauto” – Katso Pelaajatcom SUBGOAL palkinnot ja tue uutta studiota!

julkaistu: 16.04.2021 16:15

Onko Pelaajatcomin striimejä katsoessa alkanut selostajamme Arttu “Olvari” Hämäläisen hiuspehko puuduttamaan? Haluaisitko omistaa ikioman avoauton tai tukea Pelaajatcomin Jyväskylään nousevan uuden studion rakennusprojektia? Tämä ja paljon muuta on nyt mahdollista, kun Pelaajatcom lanseeraa SUBGOAL-tavoitteensa.

Alla ja kansikuvassa näkyvien Twitch-tilaus virstanpylväiden perusteella seuraajamme saavat erinäisiä palkintoja ja osoittavat Pelaajatcomin väelle hermeettisiä hullutushaasteita.

Yhteensä kymmenestä SUBGOALista seuraavaksi muutama esimerkki.

300 tilaajan kohdalla Olvarin hiukset saavat kyytiä tuottajamme toimiessa tukkatohtorina. Olvari striimaa uudella kampauksellaan viikon.

Pelaajatcom kesäkisat toteutuvat 1000 tilaajan mennessä rikki. Tällöin teemme IRL-striimin, jolloin katsojat pääsevät seuraamaan Pelaajatcomin mökkiressua, joka sisältää mm. mölkkyturnauksen.

2000 tilaajan palkinto on uskomaton ja todella jytky MYSTEERIGOAL, joka paljastetaan 1000 tilaajan mennessä rikki. Kuvassa voitte nähdä pienen vihjeen, mistä on kysymys.

Selvä homma, miten tilaan?

Tilaaminen on yksinkertaista. Siirry Pelaajatcomin Twitch-kanavalle ja paina nappulaa, jossa lukee esimerkiksi “Tilaa” tai “Subscribe”. Hinta tilauksesta on 4,99€.

Kaikki SUBGOAL-kampanjan tuotot ohjataan suoraan Pelaajatcomin uuden studion kuluihin. Valmistuessaan studio tarjoaa entistä hermeettisempiä ja laadukkaampia striimejä.

Tuoreimmat uutiset: