SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Arvostetun esports-toimittajan mielestä HooXin kannattaisi väistyä G2:n mestaruuden jälkeen
  • Juuso
    Syngelmä

Arvostetun esports-toimittajan mielestä HooXin kannattaisi väistyä G2:n mestaruuden jälkeen

julkaistu: 03.06.2024 21:30

Arvostettu esports-toimittaja ja desk host Richard Lewis kirjoitti mietteitään G2 Esportsin IEM Dallasin mestaruudesta viestipalvelu X:ssä.

Joukkue voitti turnauksen ilman pelinsisäistä johtajaansa Rasmus “HooXi” Nielseniä. Lisäksi joukkueen riveissä pelasi noin kaksi ja puoli vuotta ilman virallisia otteluita ollut Jake “Stewie2K” Yip.

— Valitettavasti G2:n voittoa ei voi selittää muulla kuin Nielsenin taktisen taidon puutteella. Joukkue pelasi ilman pelinsisäistä johtajaansa varapelaajan kanssa jättiturnauksessa, jossa mukana oli kaikki maailman parhaat. Ja silti he voittivat, Lewis kirjoittaa.

Lewis muistuttaa, että Yip pelasi tilastollisesti huonommin kuin Nielsen yleensä turnauksen kaikissa kartoissa paitsi yhdessä.

Joukkueen sijaiskapteenina toiminut Nikola “NiKo” Kovač sai hehkutusta Lewisiltä. Aikaisemmat yritykset menestyä kapteenina ovat menneet penkin alle ja Kovač on päätynyt naurun kohteeksi.

— Vaikka ennen olen ollut vahvasti sitä mieltä, että NiKon johtamishalut ovat myrkkyä hänen ja joukkueen menestykselle, antaisin mielelläni hänelle mahdollisuuden kokeilla täysipäiväisen IGL:n [pelinsisäinen johtaja] tehtäviä IEM Dallasin jälkeen, Lewis pohtii.

Kovač sai kehuja myös esimerkiksi CS1.6- ja Ninjas in Pyjamas -legenda Emil “HeatoN” Christenseniltä.

— NiKo oli kirjoissani turnauksen paras pelaaja. Ilya “m0NESY” Osipov oli erinomainen, mutta NiKon callaaminen oli uskomatonta, Christensen sanoo.

Lähde: Richard Lewis | Kuva: Stephanie Lindgren, ESL